Dodejte outfitu šťávu!

I ta zdánlivě nejnudnější módní kreace může s malým zásahem vyvolat velký dojem. Jak na to?
To vám prozradí Domča z blogu www.DOMBYDOM.cz

Oblékat se zajímavě a módně v tomhle zachmuřeném šedivém počasí bývá pro mnoho lidí poměrně velký oříšek. Dnes jsem si pro vás připravila tipy, jakými drobnostmi lze outfit ozvláštnit a dodat mu to „něco“, co kolemjdoucí zaujme a díky čemu se budete cítit stylově.

Jako první bych zmínila výrazné rtěnky. Červená, fialová, růžová, tmavá. Jakékoliv vás napadnou. Jedinou podmínkou je, abyste se v tom vašem odstínu cítily své. Výrazné rty vás vytáhnou z davu, přitáhnou pozornost a oslní. Kombinování je na čistě na vás, můžete zvolit výraznou rtěnku k nevýraznému outfitu nebo naopak nějakou část oblečení se rtěnkou sladit. Já osobně jsem se naučila ladit rtěnku s botama, tak mě to baví nejvíc.

Další výbornou variantou ozvláštnění outfitu je jednoznačně klobouk. Určitě ho teď okolo sebe vídáte na spoustě žen a není se čemu divit. Kromě toho, že je to stylový a nestárnoucí kousek ve vašem šatníku, je i neuvěřitelně praktický. Střídavě venku mrholí a vám se nechce pořád tahat deštník a bát se o svůj účes? Nasaďte klobouk a máte po problému. Dávno už nemusíte koukat jen po nenápadných černých kloboucích, teď frčí hlavně horčicové, khaki nebo červené.

...
Jaký další kousek, který je nejen hezký, ale i praktický, vás napadne? Mě rozhodně šála. A to co největší! Určitě znáte ty obrovské chlupaté šály, co jsou spíš takové deky a vy se do nich můžete úplně celá zamotat. S takovou šálou je zima o mnoho snesitelnější. Proto určitě doporučuju mít takových kousků víc, ať vás nenudí pořád jedna a ta samá barevná kombinace. Kromě šály můžete sáhnout i po ponču, ta jsou totiž také opravdovým hitem této sezóny. A když by vám byla zima, můžete ho pokojně zamotat okolo krku jako velkou šálu a nikdo nepozná, že se vlastně jedná o něco trochu jiného.

saly
šály 1. 2. | pašmíny

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Následující dvě věci můžete samozřejmě (stejně jako výrazné rtěnky) využít kdykoliv během celého roku, protože nejsou vůbec vázané na chladné počasí. Jedná se o vrstevní náhrdelníků, které působí jemně a žensky — hlavně s trochu odhaleným hrudníkem, na který ale drobné náhrdelníky nijak nevhodně neupozorňují. Tento trik ozvláštní i ten nejjednodušší outfit, to si pamatujte. Nezapomeňte ani na trend kombinování kovů, takže se nebojte namixovat zlaté náhrdelníky se stříbrnými.

nahrdelniky
náhrdelníky 1. 2. 3. | 4.

No a mým posledním tipem jsou šátky. Malé, tzv. bandana šátky, které mají multifunkční využití. Můžete je nosit ve vlasech, zamotané na kabelce nebo kovbojsky kolem krku. Hned několik super variant pro jeden malý kousek látky. Podle mě je to geniální! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

satky_aukro

šátky 1. 2. 3.

multisatek4

Dominika Lukášová

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...