Video: Fitko na schodech

S výmluvami, že nemáte čas chodit do fitka je konec. Cvičit se dá totiž i na schodech. A je to pěkná makačka. 😉

Léto je v plném proudu a myslím si, že málo kdo by chtěl trávit čas v tomto období zavřený někde ve fitku. Je spousta jiných možností a venkovních aktivit. Jízda na kole, brusle nebo běhání. Je dobré i přes léto udržet ve cvičení určitou pravidelnost a kombinovat cardio s posilováním. Aktivní svalová hmota nejen drží posturu vašeho těla a je prevencí bolesti zad, ale má taky vyšší energetickou spotřebu a tak váš metabolizmus zrychluje. Což je jedním z cílů při všech redukčních programech.

Jak tedy využít své okolí k posilování?

Připravila jsem pro vás krátké video se cviky na schodech. Můžete je kombinovat právě s během nebo procházkou. Každý podle svých fyzických schopností. Začněte třeba s 10 opakováními (1 výběhem) a každé další cvičení opakování zvyšujte.

cviceni_na_schodech_holmes_place_aukroblog

spustit video

Poslední dobou se také začíná rozmáhat výstavba crossfitových hřišť a venkovních posiloven. Na nich najdete především různé hrazdy, kde můžete dělat přítahy, shyby, výmyky apod. Ke zpestření vám ale postačí obyčejná lavička, kde můžete dělat dřepy, výstupy, kliky i mnoho dalších cviků.

cviceni_na_lavice_nebo_schodech_aukroblog

Nemáte zrovna po ruce schody? Nevadí, dobře poslouží i lavička v parku 😉

Články, jak být fit, přináší  fitness a wellness klub Holmes Place

Holmes_Place_logo

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...