Úplně nejvíc nejlepší velikonoční mazanec

Jako v každé firmě se i v Aukru pořádají různá celofiremní setkání. Na některá se člověk těší více, na jiná méně (když důvodem setkání je vaše prezentace). A pak jsou akce, kam se těší snad bez výjimky úplně všichni. Mají jedno společné: prostřený stůl. 

Jakmile jde o pohodu a dobré jídlo, tak to prostě zabírá. Ne jinak tomu bylo u našeho velikonočního „Prostřena“. Jednotlivci i skupiny měli přinést vlastní výtvor, který by zapadl do některé z kategorií jako byly Pomazánka, Kraslice a taky Freestyle (tam se schovalo úplně všechno).

IMG_6507

Sešlo se celkem 22 vzorků (sladké, slané i oboje dohromady). Vše poctivě domácí (v TV pořadu Prostřeno by z nás měli radost), aby si naše mlsné jazýčky přišly na své.
Jeden soutěžní vzorek však převyšoval zbytek. A zaslouženě posbíral nejvíc bodů - Kváskový mazanec, který upekl Honzik Lerl z našeho zákaznického servisu.

mazanec_Honza_a_Honza

Vítězný mazanec, vítězný autor Honza a gratulace od šéfa Honzy Gažovského.

Nikdy jsem neměla tak výýýýýýborný mazanec – úplně se po něm zaprášilo! Navíc Honzík celý tento víkend peče pro celé Aukro, protože si u něj tento symbol velikonočně prostřeného stolu začali všichni objednávat.

A teď to nejdůležitější nakonec - recept! Honzík jej objevil na blogu Maškrtnica, kde i vy najdete detailní postup toho úplně nejvíc nejlepšího mazance.

Krásné Velikonoce a dobrou chuť. 🙂

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (1 hlasů, průměr: 3,00 z celkem 5 hlasů)
Loading...