Oblíbené vyhledávání: nabídky šité na míru rovnou do e-mailu

Nechcete propásnout žádnou zajímavou nabídku? Využijte službu Oblíbené vyhledávání. Stačí si hledaný výraz uložit a my vám dáme vědět, jakmile se na Aukru vystaví nová nabídka, která odpovídá tomu, co hledáte. E-mailem vám pošleme až deset oblíbených výrazů a další si můžete uložit a sledovat v Moje Aukro. Podívejte se, jak služba funguje:

Jak přidám hledaný výraz do Oblíbeného vyhledávání?

Jakmile dáte vyhledat zadaný výraz, objeví se nad výpisem nabídek obrázek srdíčka s textem „přidat do oblíbeného vyhledávání". Uložit si můžete nejen hledaný výraz, ale i zpřesněný výsledek s parametry nabídek, jako jsou: "aukce/Kup teď", "nové/použité", "lokalita", "cena od/do", "kategorie" či "vystaveno před/končící za".

Jak přidám oblíbenou kategorii do Oblíbeného vyhledávání? 

Běžte do vybrané kategorie a klikněte na odkaz nad výpisem nabídek "Přidat do oblíbeného vyhledávání". Takto byste kategorii měli přidat do výsledků Oblíbeného vyhledávání.

Kde najdu uložená Oblíbená vyhledávání?

V záložce "Moje Aukro - Moje nákupy - Oblíbené" – najdete novou podzáložku "Vyhledávání", která doplní stávají záložku "Prodejci". Celkem 10 z takto uložených výrazů si můžete nechat posílat na e-mail. Upozornění na nové nabídky z Oblíbeného vyhledávání Vám přijdou v jednom e-mailu společně s Oblíbenými prodejci.

Můžu si nechat posílat výsledky Oblíbeného vyhledávání na e-mail?

Ano, posílat Vám budeme až deset výrazů z uloženého Oblíbeného vyhledávání. Spravovat vyhledávání můžete v Moje Aukro – Můj účet – Nastavení – Oznámení. Pokud je chcete přidat nebo odebrat z e-mailových notifikací, použijte příslušný checkbox, který najdete na stránce.

Co přesně bude e-mail s Oblíbeným vyhledávání obsahovat?

Pošleme Vám vždy novinky za uplynulých 24 hodin od Oblíbených prodejců a z Oblíbeného vyhledávání. V e-mailu najdete počet nových nabídek, které odpovídají danému prodejci nebo hledanému výrazu. Po prokliku se dostanete rovnou na nabídky prodejce nebo výpis nabídek na Aukru, které odpovídají danému Oblíbenému vyhledávání.

Oblíbené vyhledávání rozšiřuje populární službu Oblíbení prodejci, které si můžete uložit a těšit se až vám novinky od vašich oblíbenců pošleme na e-mail. Více o této službě najdete v článku.

 

TIP: Tento článek je několik let starý a některé v něm zmiňované skutečnosti se již změnily. Přečtěte si aktuální informace k Oblíbenému vyhledávání na Aukru.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (6 hlasů, průměr: 2,33 z celkem 5 hlasů)
Loading...