7 typů lidí, které vždycky potkáte na plovárně. Poznáte se?

Léto je za dveřmi a k němu neodmyslitelně patří koupaliště. V parném dnu se zchladit v přeplněném bazénu, loupnout do sebe přemaštěného langoše, vystát si frontu na tobogán, vyslechnout si hysterický výlev plavčíka, který zmatenou gestikulací, pískáním píšťalky a přeskakujícím hlasem na nás huláká, že na tobogánu se hlavou dolů v leže na zádech nejezdí, a pak ještě jednou, že nás vyrazí, to je takový nestárnoucí letní kolorit.

Co rovněž patří k tomu letnímu koloritu, to jsou signifikantní figury a různé pochybné osoby, které se na koupalištích vyskytují. Je jedno, na jakém koupališti se nacházíte, vždycky tam na tyto lidi narazíte.

1. Od sluníčka vyšisovaný starý seladon opřený o plot

Tento typ člověka aspiruje na maskota všech koupališť. Všude najdete alespoň jednoho postaršího muže ve skandálních plavkách, kterak celý vysušený od sluníčka postává u bazénu a opřen o plot vilně pokukuje po okolí. Podle všeho se tento člověk na koupaliště nechodí koupat. Jediná náplň jeho práce je prostě být opřený o plot, usmívat se a sledovat.

2. Unavená matka s uřvaným fakanem

Koupaliště lákají mimo jiné matky s dětmi. Vidí v tom příslib kvalitně stráveného času, kdy se děti občas vykoupou a ony nachytají trochu toho bronzu. Dítě celou dobu řve, protože to je prostě dítě a znavená matka s kruhy pod očima jen odevzdaně mává rukou, popřípadě se nechá slyšet, že až přijdou domů, že mu táta ukáže.

Piknikove_deky_zabky_bryle_plazove_tasky_velky_vyber_na_aukro

Piknikové deky  |  Sluneční brýle  |  Pantofle a žabky   |  Plážové tašky

3. Vysvalený týpek

Celou zimu a jaro honil svaly v posilovně a teď konečně přišla jeho chvíle. Teď může navléknout plavky a procházet se mezi bazény, aby všichni viděli, jaká to je korba.

4. Slepice, co jsou celou dobu jenom na dece

Mladé ženy, které přišly na koupaliště, aby ležely na dece, opalovaly se a četly časopis. Daly dvě kila za vstupný, ale do vody nepůjdou. I když se mohly kdekoliv na louce opalovat zadarmo, prostě a jednoduše to není jejich styl. Jejich styl je se opalovat za prachy.

5. Chlap v tangách

Ženy v tangách jsou na koupalištích poměrně běžné a jsou takové milé zpestření. Naproti tomu muži v tangách, to je rarita, o kterou nikdo tak moc nestojí. O muže v tangách stojí pouze jiní muži v tangách.

slunecni_bryle_vodeodolne_reproduktory_zabky_na_aukro

Sluneční brýle  |  Voděodolné reproduktory  |  Pánské pantofle a žabky

6. Důchodci s řízkem ve stínu

Veškeré prostory pod stromy na koupalištích jsou beznadějně již od rána zabrány důchodci. Když totiž člověk zestárne, funguje na bázi upíra a sluneční paprsky by ho zabily. Jak jinak si totiž vysvětlit člověka, který jde na koupaliště, aby tam celou dobu ležel ve stínu a jednou za hodinu si došel pro langoše a cestou si namočil nohy v brouzdališti.

7. Nadržení adolescenti

To nemůže chybět na žádném koupališti. Uřvaná mládež, která je rozdělena podle pohlaví. Tábor puberťaček se chichotá a dělá jakože drahoty, kdežto tábor nadržených puberťáků předvádí svou mužnost a snaží se klofnout nějakou tu puberťačku. Tyto skupinky nejčastěji najdeme v hlubokém bazénu u skokánku, kde mladí mužové zvyšují své možnosti na spáření se se samičkou tím, že skákají do vody salta a nebo úhledné šipky. Čím lepší šipku takový mládenec skočí, tím se jeho šance u samiček samozřejmě zvětšuje.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (12 hlasů, průměr: 3,75 z celkem 5 hlasů)
Loading...