Veletrh Sběratel 2021 láká na zajímavé novinky

Na veletrhu Sběratel, který letos proběhne na výstavišti PVA Expo v pražských Letňanech od 10. do 11. září, na vás bude čekat nespočet zajímavých sběratelských kousků. Premiéru bude mít celá řada nových poštovních známek, sběratelských bankovek, mincí a medailí. Aukro je opět jeho hlavním partnerem a na veletrhu nebude chybět také naše samostatná expozice. Přijďte se podívat.

Letošní Sběratel bude opět plný unikátů

Jednou z hlavních událostí veletrhu Sběratel 2021 je vydání 0 euro suvenýrové bankovky, jejíž motiv oslavuje letošní 90. narozeniny herečky Jiřiny Bohdalové. Bankovka se při příležitosti letošního veletrhu vůbec poprvé dostane do prodeje. Také o zahraniční sběratelské bankovky nebude nouze. Návštěvníky čeká až dvě stě vystavovatelů z ciziny.

0 euro suvenýrová bankovka Jiřiny Bohdalové

Ze světa filatelie bude například k vidění a koupi poštovní známka Milovice z řady Ochrana Přírody od výtvarníků Jaromíra a Libuše Knotkovy a uveden bude také poštovní aršík od výtvarnice Mariny Richterové, který je věnovaný Dante Alighierimu.

Další velkou novinkou, která bude mít na veletrhu svoji premiéru, je i dopisnice ze série Legendy věnována Janu Kodeši, vítězi Wimbledonu 1973. A jak je tomu už zvykem, veletrh Sběratel vydá svou vlastní známku, tentokrát s art decovým motivem od výtvarníka Romana Sedláka. Určitě je na co se těšit.

Známka Veletrh Sběratel Praha

Doprovodný program veletrhu

I letošní Sběratel přinese bohatý doprovodný program. Během veletrhu budou vůbec poprvé vyhlášeni vítězové ankety O nejkrásnější českou poštovní známku roku 2020. Chybět nebude ani uvedení další osobnosti do Síně slávy české poštovní známky.

Na Sběrateli budou k dispozici opět oblíbené služby bezplatného oceňování sbírek z řad expertů a odborníků. Souběžně se na stejném místě uskuteční také veletrh Minerály drahé kameny a v sobotu 11. září se v sousední hale sejdou sběratelé vinylových desek na akcích Vinyl & Stereo Expo a Rock & Metal Market.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (1 hlasů, průměr: 5,00 z celkem 5 hlasů)
Loading...