Devět důvodů proč Aukro stojí za vyzkoušení

Jako dobře namazaný stroj: 9 důvodů proč Aukro stojí za vyzkoušení

Představte si Aukro jako stroj, který funguje díky jednotlivým ozubeným kolům. Jedno zapadá do druhého a ať už jsou velká, nebo malá, dělají Aukro Aukrem - odlišují ho od ostatních prodejních portálů. Která kolečka tenhle stroj pohání? Čtěte dál.

#1: Aukce
Aukce k Aukru už neodmyslitelně patří. Rok co rok se nám potvrzuje, že v aukcích prodáte i nakoupíte za nejlepší možnou cenu. Změřili jsme, že prodeje v aukci jsou 4× efektivnější než za pevné ceny Kup teď - podle aktuálních čísel se 78,5 % všech nabídek prodá v aukci. Toto procento navíc stále roste.

#2: Prodejci
Co nezkusíte vystavit, to neprodáte. Za rok 2018 se na Aukru prodaly skoro 3 miliony položek, měsíční průměr je aktuálně cca 290 000 položek. Věcem dáváme druhý život a hledáme kupující, kteří jim dají nový smysl. Tak vymeťte půdy a sklepy a co nepotřebujete, pošlete na Aukro. Nikdy nevíte, komu se to může hodit.

#3: Kupující
Na Aukru nenakupujete, ale vyhráváte. Brzy zjistíte, že nakupovat v aukci není jen výhodné, ale i poměrně napínavé. Zní to líp, když řeknete: „To jsem vyhrál v aukci.” než „To jsem si koupil.” Přihoďte a uvidíte!

#4: Emoce
Kdy jste naposledy zažili vzrušení při nakupování? V tomhle jsou aukce fakt jedinečné. Když pak totiž sedíte v noci u počítače a nepřestáváte aktualizovat stránku s dražbou a vaším posledním příhozem, říkáte si, jestli jste se náhodou nezbláznili. Ne, nezbláznili. Známe to všichni. Když už vyhráváme, tak to na poslední chvíli rozhodně nevzdáme.

#5: Ochrana kupujících
Kupující se snažíme chránit nejen před uzavřením nákupu (systém hodnocení prodejců), ale nenecháme vás v tom ani po něm. Když vám domů místo nového iPhonu přijde zabalená cihla, jste jasný případ pro program Ochrany kupujících. Díky němu vám umíme okamžitě vrátit 50 % z ceny, kterou jste zaplatili. Nebojte, na Aukru proběhne 99 % obchodů v pořádku. Ale jistota je jistota.

#6: Předměty
Aukro se hemží předměty, které jinde nekoupíte. Starý nábytek, původní vydání knih, sbírky časopisů, historická auta a motocykly - poklady, které naši prodejci našli na půdě, ve sklepě nebo i v pozůstalosti. V aukcích se objevila spousta zajímavých kousků, a to včetně tanku, starého motocyklu Jawa 500 OHC 02 nebo krásných retro gramofonů a vinylových desek.

#7: Sběratelství
Prostředí online aukcí je rájem sběratelů. Ti na Aukru hledají nové exponáty nebo prodávají ty, které se jim do sbírky nehodí. A už dávno jsme se přesvědčili o tom, že sbírat se dá leccos - komiksy, vinyly, stará dobrá „céčka”, podtácky, LEGO figurky, ale milovníci filatelie a numismatiky si u nás přijdou na své.

#8: Zkušenosti
Letos v září oslaví Aukro 16. narozeniny. Zažili jsme dobré i horší časy a pořád jsme tu, pořád pracujeme na tom, aby nám Aukro rostlo pod rukama, aby se vylepšovalo, aby vás bavilo. A jak to vypadá, docela se nám to daří. Každý měsíc zaznamenáme průměrně 9000 nových registrací.

#9: Aukro lidi
Mluvili jsme o osmi ozubených kolech, která pohání Aukro. Zbývá poslední. To se poskládalo z několika desítek dalších ozubených koleček - jsou to všichni ti, kteří pro Aukro denně pracují.

Sečteno, podtrženo - toto je 9 důvodů, proč Aukro stojí za vyzkoušení.

Ať to šlape!


1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (4 hlasů, průměr: 2,00 z celkem 5 hlasů)
Loading...