Vy se ptáte a ředitel Aukro.cz odpovídá

Nečekali jsme, že dopis ředitele Aukra vyvolá tolik reakcí a dotazů. Došlo nám jich několik set a máme radost, že vás budoucnost Aukra zajímá. Tady jsou ty nejčastější a nejzajímavější včetně tolik očekávaných odpovědí. 

Jak se budou dál vyvíjet mobilní aplikace? Budou mít notifikace ke končícím nabídkám?
V průběhu roku chystáme několik inovací, které by měly výrazně zlepšit zkušenost s Aukro aplikací. Mezi nejdůležitější novinky budou patřit notifikace, které uživatele upozorní na konec aukcí nebo možnost vybrat dopravu, platbu a zaplatit za nákup přímo v mobilu.

Co se při přechodu na nové Aukro stane s nabídkami, které budou vystavené na starém Aukru?
Všechny nabídky přeneseme ze starého Aukra na nové aniž by prodejci a kupující pocítili nějakou změnu. To se bude týkat i nabídek, které mají přednastavené časy na vystavení.

Bude na novém Aukru manažer prodeje? A v jaké podobě?
Pro nové Aukro připravujeme nového manažera prodeje, který bude vycházet z toho současného. Prodejcům jej představíme ještě před spuštěním nového Aukra, aby měli možnost si do něj naimportovat nabídky ze stávajícího řešení. Se spuštěním nového Aukra se nabídky z manažera prodeje automaticky zobrazí na nové platformě.

Bude na novém Aukru komunitní fórum?
Přemýšlíme nad tím, jak vtáhnout všechny zákazníky do diskusí o podobě Aukra. Fórum v nějaké podobě je určitě jednou z variant, kterou zvažujeme.

Jaký bude na novém Aukru ceník?
V ceníku nechystáme žádnou revoluci. Chceme ale reagovat na podněty některých Aukro prodejců a postupně budeme ceník upravovat tak, aby Aukro bylo nejlepším místem pro obchodování s opravdu férovými podmínkami pro malé i větší prodejce.

Jak bude vypadat hlavní strana Aukra?
Na první pohled bude stejná. Trochu jsme zjednodušili grafiku, aby byl web přehlednější a uživatelé snadněji našli, co hledají a co je zajímá. Důležité je, že na podobě nového Aukra budeme neustále pracovat a postupně ho budeme vylepšovat.

Nezvažujete zavedení časomíry v reálném čase včetně vteřin jako je to na eBay?
Děkujeme za nápad. Určitě je to zajímavé, můžeme to do budoucna zvážit.

Bude se muset předělávat stávající napojení na API?
WebAPI zachováváme ve stejné podobě. Snažili jsme se o co nejméně změn, aby byly dopady na uživatele využívající současné napojení minimální.

Budeme se muset na novém Aukru znova registrovat? A jak to bude se zachováním historie a získaných komentářů?
Kupující ani prodejci se nebudou muset znova registrovat. Vaše účty převedeme na nové Aukro včetně všech nastavení, transakční historie a komentářů.

Jak budou na novém Aukru fungovat komentáře? Bude opět moci prodejce komentovat kupujícího?
Máme v plánu vrátit se k původní podobě systému tak, aby si obchodní partneři (kupující i prodejce) mohli obchod vzájemně ohodnotit.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...