Veletrhy pro celou rodinu: FOR TOYS, FOR GAMES a FOR BABIES

Druhý říjnový víkend bude letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA patřit oblíbenému triu veletrhů FOR TOYS, FOR GAMES a FOR BABIES. Na své si přijde opravdu každý: nastávající maminky, rodiny s dětmi i hraví rodiče. Souběžně bude probíhat i modelářský veletrh MODEL HOBBY. To vše od 8. do 11. října 2015 v PVA EXPO PRAHA.

BABIES
Pokud očekáváte přírůstek do rodiny a přemýšlíte, kam vyrazit na nákup výbavičky, rozhodně byste neměli vynechat veletrh potřeb pro děti a kojence FOR BABIES. Ten přináší inspiraci jak nastávajícím maminkám, tak i rodičům batolat a malých dětí. Na veletrhu si totiž každý najde to své. Maminky v očekávání si zde vyberou z bohaté nabídky výbavičky pro miminko – od kočárků, autosedaček, povlečení do postýlky, až po doplňky včetně technických pomocníků, jakými jsou monitory dechu nebo chůvičky. Rodiče větších dětí se mohou těšit na nejnovější kolekce oblečení pro období podzim a zima.

TOYS
Veletrh FOR TOYS je zase ideální příležitostí k seznámení se s aktuálními trendy v oblasti her a hraček, z nichž většina bude jistě zmíněna ratolestmi v dopisu Ježíškovi. Velká část vystavovatelů navíc poskytuje na nákup svých produktů během veletrhů výrazné veletržní slevy. Partnerem veletrhu FOR TOYS se pro letošní rok stala Dětská tisková agentura, která je pořadatelem ankety Zlatý Ámos vyhlašující každoročně nejoblíbenějšího učitele České republiky. Vítěz letošního roku bude vyhlášen právě na tomto veletrhu. Jedna hala bude věnovaná SKÁKACÍMU MĚSTEČKU, kde si užijí spoustu legrace děti i jejich rodiče.

GAMES_M

Trojlístek výstav uzavře veletrh FOR GAMES, jehož organizátoři opět připravují pro návštěvníky novinky z herního trhu. Chybět nebude ani atraktivní doprovodný program. V sobotu 10. října proběhne od 14 hodin RE-PLAY FAN DAY, který si nesmí nechat ujít fanoušci herního pořadu RE-PLAY. Připraveny budou soutěže a autogramiády.

Zlevněnou rodinnou vstupenku (2 dospělí + až 3 děti do 150 cm) můžete získat zde: fortoys.cz/sleva/rodina.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...