Populární hodinky PRIM, už je máte?

Objevte krásu, přesnost a kvalitu a zamilujte se do české hodinářské značky PRIM. Pokud hledáte elegantní, nadčasové, sportovní, nebo klasické hodinky, které vám padnou na ruku jako ulité, PRIM je skvělá volba. A vybere si opravdu každý, protože tato značka se již více jak 70 let snaží zaujmout nejen pánské a dámské zákazníky, ale orientuje se i na dětské hodinky, nástěnné hodiny, stylové kapesní “cibule” a nejrůznější limitované edice

České hodinky s historií

Historie hodinek PRIM se začala psát v roce 1949 v Novém městě nad Metují, kde byl zřízen pobočný podnik Chronotechny Šternberk. Nová fabrika se specializovala hlavně na výrobu náramkových a kapesních hodinek. Prvních pár prototypů, s názvem Spartak, se vyrobilo v roce 1954, k sériové výrobě došlo o tři roky později. Název značky “PRIM” se důsledně začal používat až v roce 1957, právě se startem sériové výroby. 

PRIM potěší muže i ženy

Hodinky PRIM prošly velkým vývojem, a to nejen designu, ale i technologiemi. Zatímco starší starožitné hodinky se musí natahovat a jsou tedy takzvaně mechanické, postupem času a s hodinářským vývojem se na scéně objevují quartzové neboli bateriové strojky. Na Aukru najdete jak starožitné náramkové i kapesní hodinky, které si každý den musíte pečlivě natáhnout, tak moderní náramkové hodinky a limitované edice. Elegantní, minimalistický a často unisexový vzhled je pro hodinky PRIM charakteristický. 

Dámské elegantní hodinky PRIM

Limitované edice PRIM

PRIM se na trhu prezentuje i několika “limitkami”. Ty jsou vždy zaměřené na nějaké téma nebo významnou historickou či sportovní událost. Zatím poslední limitovanou edicí jsou hodinky PRIM Symbol ČSR. Jako i jiné limitované edice i tyto se vyznačují několika výjimečnými prvky. Tímto modelem chce PRIM vzdát hold a připomenou jedno z nejdůležitějších výročí pro Českou republiku, a to Den české státnosti a Den boje za svobodu a demokracii. Mezi další limitované edice patří například sportovní a velmi odolné modely hodinek ze série PRIM Dakar 2022

Kapesní hodinky PRIM pro každého gentlemana

Kapesní hodinky, takzvané cibule, zavěšené na šatlénu a připnuté k saku nebo vestičce. Pro někoho staromódní výstřelek, pro druhého neotřelý závan klasiky a elegance. Kapesní hodinky jsou vyhledávané nejen mezi sběrateli, ale v posledních letech zaznamenávají velký comeback i mezi lidmi, kteří hledají originální dárek. Narození syna, významné jubileum anebo velmi osobní dárek. Při každé takové příležitosti jsou kapesní hodinky skvělou volbou. Kapesní hodinky se vyrábí dvouplášťové a tříplášťové. Jeden plášť neboli slupka chrání hodinový strojek a druhý slouží jako pouzdro. Tyto dva pláště mají všechny kapesní hodinky. U tříplášťových pak ještě třetí plášť chrání sklíčko nad ciferníkem.

Tříplášťové kapesní hodinky PRIM

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (2 hlasů, průměr: 3,00 z celkem 5 hlasů)
Loading...