FOR FISHING otevře sezónu rybaření

Polovina února bude i v roce 2016 svátkem všech rybářů. V pražském areálu PVA EXPO PRAHA se totiž uskuteční 7. ročník rybářského veletrhu FOR FISHING. Ten představí žhavé novinky pro nadcházející sezónu, nabídne pestrou přehlídku produktů od významných rybářských firem a atraktivní přednášky a workshopy známých rybářských osobností. Tři nabité haly se návštěvníkům otevřou 11. února 2016, veletrh potrvá až do neděle 14. února 2016.

Ve třech halách, dvou prodejních a jedné neprodejní, se návštěvníkům představí více než 130 vystavovatelů. Zastoupeny budou všechny rybolovné techniky, na své si tak přijde opravdu každý. Poprvé do Evropy zavítá americká firma Pelagic, která přiveze stylové oblečení nejen pro rybáře. Na veletrhu nebudou chybět ani nejzásadnější firmy: FOX International, NASH, Karel Nikl, MIKBAITS a mnohé další. Na stánku Českého rybářského svazu budete mít příležitost vyzkoušet si rybářský simulátor, který věrně napodobuje chytání ryb.

FISHING (2)

Patronem veletrhu bude i v roce 2016 Jakub Vágner, který chystá pro návštěvníky zajímavou přednášku z cest. Na stánku JAKUB VÁGNER RYBÁŘSTVÍ budete mít možnost setkat se s ním osobně. Účast na veletrhu potvrdily i světové osobnosti rybaření – např. německá ikona Max Noller.

Soutěž pro děti: Namaluj veselou rybu
Organizátoři soutěže myslí i na nejmenší rybáře, kteří se mohou zapojit do soutěže Namaluj veselou rybu. Vítěz, kterého určí odborná porota, získá hodnotné ceny. Všechny práce pak budou vystaveny na únorovém veletrhu FOR FISHING.

Nečekejte ve frontě, kupte si lístky v předprodeji
Novinkou sedmého ročníku je možnost zakoupení lístků v předprodeji prostřednictvím sítě Ticketstream. Vyhněte se na veletrhu dlouhým frontám a pořiďte si vstupenky v dostatečném předstihu a se slevou.
www.forfishing.cz/koupit

FOR FISHING | 11. – 14. února 2016 | www.forfishing.cz

Otevírací doba:
čtvrtek, pátek: 10 – 18 hodin
sobota: 9 – 18 hodin
neděle: 9 – 16 hodin

Vstupné:
základní: 200 Kč
v předprodeji: 165 Kč

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...