Únorová akce vydělala 73 milionů korun. A pokračuje dál

V únoru jste mohli na Aukru vystavit až pět položek zdarma. A pro obrovský zájem jsme akci prodloužili až do března. Výsledky nám vyrazili dech: zdarma jste totiž vystavili 120 041 položek. Dlouho se ale na Aukru neohřály, protože se prodaly za neuvěřitelných 73,5 milionů korun.

Takový úspěch si společně s vámi chceme zopakovat. A proto akci prodlužujeme na neurčito. Od teď máte na Aukru možnost každý měsíc vystavit až 5 položek zdarma.

Zapojit se mohou stávající i nově registrovaní prodejci se soukromým nebo podnikatelským účtem. Vystavení zdarma se počítá pro vystavení nové nabídky, prodloužení nabídky a pro změnu již běžící nabídky. Nevyčerpané nabídky se do dalšího měsíce nepřevádí.

U nabídek zdarma nebudeme účtovat tyto poplatky: poplatek za vložení nabídky, poplatek za každou další fotografii, příplatek za vystavení aukce s možností Kup teď a příplatek za 30denní nabídku. Poplatky za propagaci nabídky a úspěšný prodej se budou účtovat standardně.

Nabídky vystavené od 1 Kč nebo nabídky vystavené přes mobilní aplikaci se nebudou počítat do limitu 5 nabídek zdarma. Průběžný stav Vašeho limitu pro vystavení zdarma můžete kdykoli zkontrolovat v Moje Aukro > Můj prodej > Přehledy: Vystavení zdarma.

TIP: Tento článek je několik let starý a některé v něm zmiňované skutečnosti se již změnily. Přečtěte si aktuální informace k vystavování nabídek na Aukru zdarma.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...