Jak zmoknout stylově v sezóně jaro 2017

Jarní počasí je o změnách ze dne na den. Poslední dva týdny jsou toho důkazem – jeden den nosíte kraťasy, druhý den přemýšlíte, zda nepromokavá outdoor bunda není to pravé. Máme proto pro vás par tipů, jak být elegantní i v tom největším dešti. Konec konců jak říkají seveřané: „Není špatného počasí, jen špatného oblečení“.

Pláštěnka

Pláštěnka nemusí být nutně neforemná a ve vzduchu nekontrolovatelně vlající igelitová „taška“, kterou nosí děti na táborech. Naopak může být i velmi stylová. Například v Dánsku existuje spousty módních značek, které tyto městské pláštěnky prodávají. Takže až bude pršet, tak pláštěnka a výraz, že jste tak trochu ze Skandinávie, je to pravé.  

destnik_plastenky_holinky_velky_vyber_na_aukro

destnik_plastenky_boty_velky_vyber_na_Aukro

deštníky | pláštěnky | holinky 

Deštník

Můžete jít třeba v teplákách, ale hezký deštník z vás udělá anglického lorda nebo hraběnku. Ideální je spojit stylový doplněk se zbytkem oblečení. Pokud ale chcete mít jeden neutrální, doporučujeme pořídit kvalitní a elegantní černý deštník. Působí-li na vás málo odvážně, zvolte průhledný – ten se hodí ke všemu a zároveň jde o extravagantní doplněk.

Holinky

Když jsou venku místo chodníků potoky a silnice se změní v řeky, nastal čas zahodit tenisky a nazout pořádné gumové holinky. Ty totiž mohou být součástí každodenního outfitu a ne jen obuvi na zahradu. Například takové minimalistické italské holinky se hodí naprosto ke všemu a dobře osvěží váš městský styl.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...