Říjnové bestsellery

Na Aukru jsou novinky na denním pořádku. Abyste nemuseli trnout, že vám uteče něco zásadního, dali jsme do kupy výběr toho nejlepšího, co u nás můžete v říjnu najít. Na jednotlivé tipy jsme se zeptali těch nejpovolanější: kolegů, kteří se starají o nabídku v jednotlivých kategoriích.

David Hubáček, Sport: Zážitky se sportovní kamerou

Sportovní kamery

Mým favoritem je sportovní kamera, která je vhodná pro jakéhokoliv sportovce. Ať už jezdíte na kole, snowboardu, surfujete nebo provozujete paragliding, s outdoorovou kamerou zachytíte všechny zážitky do posledního detailu. Osobně se mi moc líbí kamera Insportline, kterou považuju za absolutní pecku.

Dominika Hučíková, Dům a zahrada: Oheň s vůní vanilky
biokrby_velky_vyber_na_Aukru

Biokrby

Jsem romantik z paneláku, takže mým horkým tipem je biokrb. I když na Aukru frčí už pár sezón, vždy s nastávajícím podzimem jej zařadím na přední příčky pomyslného must have seznamu. Baví mě, že si můžu doma dopřát oheň bez zápachu, kouře a složitých stavebních úprav, bez kterých se klasický krb neobejde. U biokrbu platí, že co kus, to designový kousek, a navíc pěkně voňavý díky palivu s vůní vanilky nebo třeba kokosu.

Andrea Bézová, Děti: Barevné a tvárné kostičky pro všechny generace

Lego

V kategorii Děti jsou novinky v předvánočním čase téměř na denním pořádku. Ale žádná z nich nepředčí stálici v podobě kultovní stavebnice LEGO. Tady neplatí pravidlo, že „méně je někdy více“. Naopak děti i rodiče mají pocit, že čím víc kostiček, tím lépe. To je i moje osobní zkušenost. Byla to snad jediná a navíc nerozbitná hračka, se kterou jsme si bráškou dokázali vyhrát až k titulu „konečně hodné děti“.

Lenka Molková, Elektronika: Hudební nářez za hubičku

Apple iPod 5. generace

Apple iPod 5. generace není sice žádná novinka, ale na Aukru se právě dá pořídit za zlomek původní ceny. Kromě muziky zvládá i přehrávání videa v HD kvalitě, hraní 3D her, surfování internetem a samozřejmě spousty známých iOS aplikací.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...