Outfitter: Máte šatník minimalisty? Otestujte se!

Bylo otázkou jakým článkem co nejlépe představit Outfittera na Aukroblogu a nešlo to jinak než naším oblíbeným trendem. Minimalismus se díky Kardashian klanu stal skloňovaným ve všech módních kruzích a nikdy není na škodu si zjistit, co v takovém nefalšovaném minimalistickém šatníku nesmí chybět.

#barvy

Pokud jste minimalistka tělem i duší, vzory vám moc neříkají. Také co se barev týče, nepatříte mezi duhomily. V šatníku by měly převládat barvy neutrální jako je černá, šedá, bílá, béžová nebo nude a pokud už se do nějakých barev vrhnout, volte starorůžovou, pudrově růžovou, khaki nebo tmavě modrou.

minimaliste_davaji_prednost_tmavym_barvam

#kalhoty

Základem jsou jako všude jinde topy a kalhoty. Na škodu nikdy není mít alespoň dvě volné a dvě upnuté tílka nebo trička, nejlépe se s nimi totiž pracuje při kombinování a vrstvení. Pro příležitosti formálnějšího rázu je dobré v šatníku najít jednu až dvě blůzky s dlouhým a krátkým rukávem, pro příležitosti jako jsou zkoušky nebo pracovní pohovor. V těchto případech dobře poslouží také košile. V neposlední řade se nemůžete obejít bez alespoň jednoho trendy roláku a dvou croptopů na léto.

#džíny

Ujistěte se, že vlastníte džíny ve všech jejich základních barvách. Černá, tmavá a světle modrá jsou základem, khaki, bílá nebo šedá dopomůžou k ozvláštnění šatníku. Business kalhoty by také neměly chybět a zapomenout se nesmí ani na klasickou pouzdrovku. V létě doporučujeme zpestřit garderobu maxisukní či klasickými šortkami.

minimalismus_jak_na_nej_se_doctete_na_aukroblog#vrstvení

Buďte královnou vrstev. Minimálně tři sáčka by měly mít ve vašem šatníku své místo a alespoň jedno z nich by mělo být v klasické černé barvě. Nebojte se ani kardiganů všech střihů a délek. Čím větší počet tím větší variabilita outfitů. A v neposlední řadě pulovry, alespoň dva se vám v zimních měsících můžou hodit.

#svršky

Trenčkot, zimní kabát, křivák a džínová bunda jsou vaše čtyři základní svršky, bez kterých nedáte ani ránu.

#různorodost

Na botech se můžete vyřádit. Jsou vašim „GO TO“ prvkem, protože právě díky nim můžete dostat do jednoduchého šatníku různorodost. Tenisky, holínky, baleríny, sandály, černé a nude lodičky, kanady, nízké kozačky, vysoké kozačky… v botníku se zkrátka můžete pořádně rozjet.

#šaty

V poslední řadě tady máme šaty. Nesmí vám chybět jedno zastoupení dlouhé plesové klasiky, ale nutné jsou alespoň dvoje kratší párty šaty pro společenské události méně formálního ražení. No a nezapomínejte na letní klasiku maxišaty a alespoň dva každodenní univerzální kousky.

#univerzálnost

Nadčasové, nesmrtelné, univerzální kousky. Hlavně těmi se vyznačuje minimalismus, a proto neváhejte využít rady pro minimalisty i ve svém šatníku. Jednoduché kousky se totiž vždy vyplatí.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (1 hlasů, průměr: 5,00 z celkem 5 hlasů)
Loading...