Nej appky na léto 2017

Léto je tady a s ním i nové trendy v mobilních aplikacích. Přinášíme vám pár tipů na aplikace, které vám mohou vaše letní dobrodružství usnadnit. Tak nezapomeňte do batohu kromě svačiny přibalit i smartphone!

Kiwi.com

Se srovnávači letenek a podobnými aplikacemi jako by se roztrhl pytel. Za jednu z nejpovedenějších považujeme Kiwi.com. Shánět letenky nikdy nebylo snazší. Stačí zadat cílovou destinaci a aplikace Vám díky unikátní technologii, která umožňuje procházet nabídku leteckých spojení od více než 700 aerolinek z celého světa, nabídne ty nejvýhodnější letenky. Navíc se o vás aplikace postará v případě komplikací způsobených zrušením nebo zpožděním letu.

pro android | pro iOS 

Můj vlak

Neláká vás tolik poznávat daleké kraje? Neradi létáte letadlem? Co takhle výlety po České republice vlakem? S aplikací Můj vlak od Českých drah navíc budete mít pod palcem všechno důležité, od vyhledání spoje, přes nákup jízdenek až po aktuální informace na Palubním portálu.

pro android | pro iOS 

Na kole Prahou

Už jste slyšeli o projektu Čistou Stopou Prahou? Láká vás za hezkého počasí jezdit po Praze na kole, ale nevíte kudy? S aplikací Na kole Prahou objevíte nejlepší trasy třeba do práce nebo do školy. Podrobná cyklistická mapa také přizpůsobí výběr trasy typu jízdního kola nebo vhodně zkombinuje trasu s městskou hromadnou dopravou. Tak na nic nečekejte, stahujte appku a vzhůru do pedálů!

pro android | pro iOS 

GoOut

Zůstáváte přes prázdniny ve městě? S aplikací GoOut budete mít přehled o veškerém kulturním dění ve vašem okolí. Váš osobní kulturní rádce vám pomůže najít ty nejlepší koncerty, divadelní představení nebo výstavy. Navíc si pomocí aplikace můžete zakoupit vstupenky na akce doslova na pár kliknutí.

pro android | pro iOS 

Na ovoce

S aplikací Na ovoce můžete jak objevovat stromy, keře a bylinky v okolí, ze kterých si část úrody můžete odnést, tak díky ní zmapovat nevyužité přírodní zdroje. Ovoce nebo bylinky, které běžně rostou ve vašem okolí přeci nemusíte nakupovat v supermarketu! Přidejte se ke komunitě lidí, kterým záleží na zodpovědném zacházení s přírodou.

pro android | pro iOS 

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (1 hlasů, průměr: 5,00 z celkem 5 hlasů)
Loading...