8 tipů, co s použitým zubním kartáčkem

Aspoň dvakrát denně (že, jo?!?) si s ním čistíme zuby. A pak se mu "odvděčíme" tím, že ho hodíme do koše. Přitom vám takový použitý kartáček může pomoci vypulírovat domácnost. Tady je 8 vyzkoušených triků, na které nedáme dopustit. 

Špína za nehty?

Stačí trocha vody, mýdlo a zubní kartáček. Do pár minut budou vaše nehty jako nové.

Vyčistěte si klávesnici

Když je váš počítač místem, kde pracujete, ale i jíte, pozná se to pravděpodobně podle vaší klávesnice. Drobek sem, drobek tam. Popadněte kartáček dřív, než bude pozdě, a ukažte drobkům zač je toho loket!

Šperky jako nové

Po čase ztratí třpyt a šmrnc? Můžete se svěřit profíkům a nechat zlato vyčistit ultrazvukem nebo jiným speciálním přípravkem. Ale jako první pomoc zvolte zubní kartáček, kterým šperk jemně masírujte. Uvidíte, že to pomůže!

Čistič presovače

Podmínkou pro výborné presso je nejen kvalita kávy ale i čistota presovače, ve kterém tento nápoj připravujete. Na mletá zrna zalezlá ve škvírách přístroje je zubní kartáček jako dělaný… A tak na toastovač, sendvičovač a další kuchyňské přístroje;)

Čistič otvíráku na konzervy

Taky by si váš otvírák zasloužil vyčistit? Zubní kartáček je osvědčeným nástrojem, který se dostane ke všem úzkým otvorům… Totéž platí i pro lis na česnek nebo struhadlo na sýr!

Suchý šampón

Suchý šampon je geniální vynález. Ovšem jen do okamžiku, než si všimnete drobných bílých šupinek, které za sebou zanechává. Zkuste je příště "vyčesat" zubním kartáčkem. Vaše vlasy vám poděkují!

Univerzální čistič na druhou

O zázračné pastě, kterou získáte, když smícháte citrónovou šťávu s jedlou sodou, jsme na Aukroblogu už psali. A víte, jak tento univerzální čistič ještě více povýšíte? Když jej nanesete na zubní kartáček. S ním pak můžete zkusit všechny ty neidentifikovatelné skvrny na dlaždičkách či podlaze. A pak ten kartáček pro jistotu vyhoďte;)

Zase ty vlasy

Jak dostat z kartáče všechny ty vlasy pryč? No přece pomocí zubního kartáčku! (Jen bacha, aby na něm nebyly zbytky pasty;))

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...