3 způsoby, jak se vyhnout poplatkům za vystavení ;-)

Ten první navíc potěší všechny Aukro prodejce - každý měsíc od nás máte k dobru hned pět nabídek vystavených přes web. Nic za ně neplatíte. A pokud je vám to málo, můžete vystavit přes aplikaci nebo v aukci od 1 Kč. I v těchto případech jdou poplatky za námi. Pojďme se na všechny tři možnosti podívat detailněji:

1. Každý měsíc pět nabídek zdarma

Každý stávající i nově registrovaný prodejce se soukromým nebo podnikatelským účtem od nás dostane 5 nabídek s vystavením zdarma. Vystavení zdarma se počítá pro vystavení nové nabídky, prodloužení nabídky a pro změnu již běžící nabídky. Nevyčerpané nabídky se do dalšího měsíce nepřevádí.

U nabídek zdarma nebudeme účtovat tyto poplatky: poplatek za vložení nabídky, poplatek za každou další fotografii, příplatek za vystavení aukce s možností Kup teď a příplatek za 30denní nabídku. Poplatky za propagaci nabídky a úspěšný prodej se budou účtovat standardně.

Nabídky vystavené od 1 Kč nebo nabídky vystavené přes mobilní aplikaci se nebudou počítat do limitu 5 nabídek zdarma. Průběžný stav Vašeho limitu pro vystavení zdarma můžete kdykoli zkontrolovat v Moje Aukro > Můj prodej > Přehledy: Vystavení zdarma.

2. Vystavte přes mobilní aplikaci

Bez ohledu na to, jestli vystavujete Kup teď nabídky nebo aukce, přes aplikaci to je gratis. A celoročně! Stahujte pro android nebo iOS. Zdarma;) Více o vystavování přes aplikaci zdarma najdete tady.

3. Vystavte aukci od 1 Kč

Pokud z nějakého důvodu aplikaci nemáte a nechcete, o výhodu vystavení zdarma nepřijdete. Stačí, když vystavíte od 1 Kč a poplatky se vám nezapočítají. A co je dobrá zpráva: podle našich statistik se takto úspěšně prodá 4 z 5 vystavených položek! Více o vystavování aukcí od 1 Kč zdarma najdete tady.

TIP: Tento článek je několik let starý a některé v něm zmiňované skutečnosti se již změnily. Přečtěte si aktuální informace k vystavování nabídek na Aukru zdarma.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (20 hlasů, průměr: 1,70 z celkem 5 hlasů)
Loading...