10 aplikací, které váš (nový) mobil nutně “potřebuje”

Ježíšek se pochlapil, přestal otravovat s ponožkami a konečně přinesl telefon chytřejší než jste vy sami? Máte nejvyšší čas ho zásobit těmi správnými aplikacemi, abyste z něj dostali to nejlepší. My dáme ruku do ohně za tyto:

1. Aukro 

S naší oficiální aplikací můžete brouzdat těmi nejlepšími nabídkami, i když zrovna nejste u počítače. Díky zapojení zákazníků je aplikace velmi intuitivní a je dost dobře možné, že nebudete chtít nakupovat na Aukru jinak než z mobilu. 😉

PRO ANDROID | PRO IPHONE

2. Střelto

S naší dosud nejmladší aplikací můžete na Aukru rychle a jednoduše prodávat. Aplikace vám umožní vkládat fotky, popisky, třídit předměty do kategorií, volit si cenu, způsob prodeje i dopravy aniž byste museli zapínat počítač!

PRO ANDROID | PRO IPHONE

3. Waze

Waze je celosvětově největší dopravní a navigační aplikace, která funguje díky komunitnímu sdílení informací. I vy se připojte k řidičům okolo vás a pomozte sdílením aktuálních dopravních informací šetřit čas i palivo.

PRO ANDROID | PRO IPHONE

4. Liftago

Liftago je nejpopulárnější aplikace na objednáni taxi. Představte si Liftago jako trh, kde zákazníci poptávají jízdy a vybírají si z nabídek nejbližších řidičů, kteří projevili zájem je svézt. Jednodušší a rychlejší už to asi nebude. 🙂

PRO ANDROID | PRO IPHONE

5. Aladin

Oficiální apka Českého hydrometeorologického ústavu Aladin je zde pro všechny, kdo nechtějí zmoknout a mají rádi poměrně přesné informace.

PRO ANDROID | PRO IPHONE

6. Spotify

Spotify je synonymem pro neomezený přístup k velké hudební sbírce i v základní bezplatné verzi. K hudbě ze Spotify se můžete dostat třemi různými způsoby – z mobilní aplikace, z webu, ale také z desktopové aplikace. Spotify ve vašem mobilu má jednu velkou výhodu: vybranou hudbu můžete poslouchat i bez internetového připojení.

PRO ANDROID | PRO IPHONE

7. Hry
S heslem „Prokrastinaci zdar!“ nesmí chybět v žádném mobilu. Záleží pak na vás, čemu dáváte přednost. My navrhujeme:

Osmisměrky Český: Jedna z nejlepších her zaměřených na luštění osmisměrek na trhu.

PRO ANDROID | PRO IPHONE

Subway Surfers: Cíl je jasný - nasbírat co nejvíc mincí. Abyste to neměli tak jednoduché, čekají na vás překážky všeho druhu, naštvaný inspektor a jeho pes.

PRO ANDROID | PRO IPHONE

8. Jídlo
Chutná vám víc doma či v kanceláři nebo v restauraci? Až se rozhodnete, tak si stáhněte tu správnou aplikaci. Nebo si rovnou stáhněte obě. Budou se hodit:

Zomato: nejlepší volba pro vyhledávání a objevování skvělých restaurací a podniků ve vašem městě. Aplikace funguje jako vyhledávač, který je navíc moderní a s užitečnými funkcemi pro ten nejlepší zážitek z jídla.

PRO ANDROID | PRO IPHONE

DámeJídlo: nejpohodlnější cesta k objednání jídla. DámeJídlo nabízí rozvoz z kvalitních restaurací ve vašem městě. Jednoduše zvolte kuchyni, na kterou máte právě chuť.

PRO ANDROID | PRO IPHONE

9. Runtastic

Runtastic sleduje prostřednictvím GPS vaše sportovní a fitness aktivity jako jsou běh, jogging, jízda na kole, chůze, turistika a mnoho dalších. Zaznamenává nejrůznější detaily včetně doby trvání, vzdálenosti, změn stoupání, spálených kalorií s jediným cílem: abyste byli v kondici.

PRO ANDROID | PRO IPHONE

10. Pokec
Když pomineme Messenger (níže), existují dvě rovnocenné aplikace, které vám  umožní zdarma si posílat SMS včetně obrázkových příloh. Vyberte si jednoznačně tu, kterou používá víc vašich přátel:

WhatsAppmůžete zasílat textové zprávy, obrázky, videa, hlasové zprávy a telefonovat.

PRO ANDROID | PRO IPHONE

Viber: zdarma textujte, telefonujte, využívejte videohovory v kvalitě HD.

PRO ANDROID | PRO IPHONE

Messenger: nejen pro přátele na Facebooku: posílejte zprávy lidem ve vašem telefonním seznamu a přidávejte nové kontakty pouhým zadáním telefonního čísla.

PRO ANDROID | PRO IPHONE

Máte nějakou aplikaci, která v našem TOP výběru chybí? Dejte nám vědět v komentáři pod článkem a inspirujte tak ostatní!

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...