Poslali jsme poplatky i provize k ledu. Akce platí do konce roku.

Nedávno jsme představili nový ceník, který prodejce potěšil: vystavování aukcí od 1 Kč je zdarma a pokud si rozumíte s naší mobilní aplikací, neplatíte vystavování ani u nabídek s Kup teď. A na konec roku jsme přidali pověstnou třešinku na dortu. Vystavte přes mobilní aplikaci a Aukro vám nebude účtovat ani provizi z úspěšného prodeje.  Ale pozor, tato speciální akce platí jen do konce roku! 

Kdy můžu na Aukru prodávat bez poplatků a provizí?

Od 26.12.2017 0:00 do 31.12.2017 23:59 při vystavení přes mobilní aplikaci vám nebudeme účtovat provize z prodeje. (Poplatky neúčtujeme už od 20. 12. 2017, kdy jsme spustili nový ceník.) Provize se standardně účtuje u aukce v momentě skončení nabídky, v případě nabídky za cenu Kup teď ve chvíli zakoupení zboží každým kupujícím.

Jak bude vrácení provizí probíhat?

V Moje Aukro uvidíte naúčtovanou provizi za danou nabídku a až provedeme vrácení, tak se vám zobrazí záznam, že provize byla vrácena. Vrácení provize provedeme ke konci měsíce, případně na začátku měsíce následujícího.

Na jaké všechny poplatky a provize se vztahuje akce? 

Tato akce se vztahuje pouze na provize. Poplatky účtujeme dle našeho ceníku. Pro pořádek dodáme, že jsme ceník 20. 12. 2017 aktualizovali a podle této nové verze se při vystavení přes mobilní aplikaci neplatí poplatky za vystavení.

Platí akce i pro vystavení přes mobilní verzi webu? 

Ne, musíte mít ve vašem mobilním telefonu stáhnutou mobilní aplikaci Aukro a provést vystavení přes ni. Aplikaci si můžete zdarma stáhnout pro Android nebo iOS.

Co když nabídku vystavím v termínu akce, ale prodá se nebo vydraží až po Novém roce? 

Skončí-li vaše aukce 1.1.2018 nebo dojde k prodeji po 1.1.2018, provize účtovat nebudeme. Důležité je, že jste stihli vystavit do konce roku.

Platí akce i pro nabídky, které budou přes mobilní aplikaci znovu vystavené v termínu od 26.12. - 31. 12.?

Ano, důležité je datum vystavení. Pokud to stihnete od 26. 12. do konce roku, neplatíte ani u nabídek, které byly znovu vystavené přes mobilní aplikaci.

Pokud nabídku vystavím před 26.12., a vychází, že provize by se měla naúčtovat v období akce nebo po jejím skončení, bude provize účtována?

Ano, tuto provizi účtovat budeme. Důležité je datum vystavení nabídky, které musí proběhnout od 26. - 31. 12. 2017.

Týká se to i mobilní aplikace Střel.to?

Ano, akce se vztahuje i na nabídky vystavené přes tuto mobilní aplikaci.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (23 hlasů, průměr: 2,09 z celkem 5 hlasů)
Loading...