Vy vážně ještě nemáte „smartphone z Číny“?!?

Mobilní telefony z Číny jsou pověstné svým vyváženým poměrem výkon/cena. Zcela zaslouženě tak konkurují zavedeným „západním“ značkám, obzvlášť pokud jde o střední třídu smartphonů. Mezi stálice čínského hvězdného nebe patří i značky Cubot a Doogee. Co je u nich nového?

Dá se říct, že pořídit si čínský smartphone s nadstandardní výbavou za low-end cenu se stalo (a výjimečně nejen v Česku) novým sportem. A pokud jste si jej zatím nekoupili pro sebe, vždycky se najde někdo v okolí, komu by takový přístroj udělal radost. Mezi ně určitě patří i nové modely značek Cubot a Doogee, které vám blíže představíme.

Cubot X17 za 4 999 Kč

Telefony výrobce Cubot Mobile mají dlouhodobě pozitivní reference. A pokud jste někdy zvažovali, jestli si Cubot pořídit, zřejmě nastala ta pravá chvíle. Na podzim 2015 představila značka nový model Cubot X17, který si pro svůj poměr výkon/cena vydobyl mezi recenzenty slušný respekt.

cubotx17_na_aukru

Pro koho je ideální: průměrný uživatel, který vyžaduje standardní výbavu a zároveň ocení nadprůměrný vzhled. A o tom model X17 bezesporu je. Tento elegantní mobil s úhlopříčkou 5 palců i přes své extra tenké tělo působí velmi křehce, a přesto je poměrně bytelný. Jeho velkým plus je špičkový displej HD IPS s rozlišením 1920 x 1080. V kombinaci s 16 MP fotoaparátem a předním 8 MP pro milovníky selfie je Cubot X17 ideálním parťákem pro čas vyhrazený zábavě. Aby byl ve formě kdykoliv budete potřebovat, je Cubot vybavený čtyřjádrovým procesorem v kombinaci s operační pamětí 3 GB RAM, úložiště disponuje dalšími 16 GB ROM s microSD s rozšířením až na 32 GB. Telefon běží na systému Android 5.1 a podporuje 4G LTE.

Doogee Y200 za 4 690 Kč

Pokud sledujete novinky na poli čínských smartphonů dlouhodobě, nebude pro vás Doogee žádným nováčkem. Na Čínském trhu patří mezi špičku, a není divu, že se tato značka rychle etablovala i u nás, kde je v těsném závěsu za svými slavnějšími čínskými rodáky jako jsou Lenovo či Xioami.

smartphone_doogee_na_aukru

Model Doogee Y200 je o pár měsíců starší než zmíněný Cubot a stejně jako on, i tento fešák sází na vzhled. Jeho poznávacím znamením jsou precizní oblé rohy při úhlopříčce 5,5 palců. Mezi jeho velká plus vedle ceny patří čtyřjádrový procesor s 2 GB RAM, 32 GB úložiště s microSD kartami a další vychytávky. Přístroj podporuje systém Android 5.1. a sítě 4G LTE.

***SOUTĚŽ***

Jednoho čínského fešáka značky Cubot teď můžete vyhrát!

Stačí odpovědět jednoduchou otázku, kterou najdete na našem FB profilu. Odpovědi pište přímo na facebook a nezapomeňte připojit váš e-mail! Soutěžit můžete do středeční půlnoci a už ve čtvrtek na našem facebooku vyhlásíme vítěze.

11988557_10156780830860122_6020050289034198969_n

Hodně štěstí 😉

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (2 hlasů, průměr: 2,50 z celkem 5 hlasů)
Loading...