Co o vás prozradí značka vašeho telefonu?

Každá značka telefonů přitahuje určitý typ lidí. Samozřejmě jsou tací, kteří značky střídají, ale my se zaměříme na ty, kteří jsou z nějakého důvodu věrni té své značce. Jací lidé to vlastně jsou?

1. Iphone

Vlastník iPhonu je lepším člověkem, než jakýkoliv jiný člověk, který iPhone nevlastní. Nebojí se vysolit děsnou pálku za telefon, který umí to samé, co o mnoho levnější telefon. Je to pozér.

phone_velky_vyber_na_aukro

Nový | Použitý

Uživatel si s iPhonem kupuje nejen telefon ale i imidž a životní styl. Kudy chodí, tudy vypráví o dokonalosti jablíčka a jeho dokonalé synchronizaci s dalšími zařízeními od Applu.

Typický uživatel iPhonu je muž ve věku 25-35 let, který si geluje vlasy a nosí trička s výstřihem do véčka. Značkový telefon doplňuje značkovým oblečením, značkovými botami a značkovou partnerkou, která si nechala udělat značková silikonová ňadra. Uživatel iphonu je krásný člověk. Pokud někdo pomlouvá iPhone, ihned přejde do protiútoku a svou značku hájí, co to dá.

2. Samsung

Vlastník Samsungu odmítá jakékoliv iPhony. Android je pro něho lepší než sex a podle jeho mínění je dokonalejší, než lidský mozek.

samsung_velky_vyber_na_aukro

NovýPoužitý

Samsungář nosí drahý oblek a leštěné lakýrky. Stejně jako uživatel iPhonu i on si rád připlatí za značku, ale odmítá ty pózy jako jablíčkář.

Je to racionálně uvažující člověk, který ví přesně, co od svého telefonu chce. Na druhou stranu, svému mobilnímu telefonu nepodléhá a nebere ho jako svůj životní styl.

3. Xioami

Vlastník tohoto mobilu, jehož název nelze ani vyslovit, se spokojí s málem. Nemá žádné životní cíle a jeho vyhlídky na světlé zítřky jsou mizivé.

xiaomi_velky_vyber_na_aukro

Nový | Použitý

Xioami si koupil, protože je to chytrý telefon, je to levný telefon, dělá to fotky a dá se na tom na internetech sjíždět Novinky.cz.

Vlastník Xioami chodí každý den do Kolbenky na šichtu a po práci do hospody. Sleduje Ulici a Ordinaci v Růžové zahradě. Volil Zemana a příště ho bude volit znovu.

4. Huawei

Majitel je často z vyšší střední třídy. Vyzná se. Požadavky na mobilní telefon má poměrně vysoké, ale je limitován financemi. Umí dobře vybalancovat poměr cena-výkon a dobře si uvědomuje, že jenom značka kvalitu nezaručí.

huawei_velky_vyber_na_aukro

NovýPoužitý

Svůj život má naplánovaný a neklade si v něm příliš vysoké cíle. I tak si ale nežije špatně.
Je to fanoušek Jardy Jágra a když viděl fotku Jardy, jak si dělá selfíčko s iPhonem, tři dny a tři noci plakal.

5. Alcatel

Zpátečník, který žije v minulosti. Pořád vzpomíná na to, jaké to kdysi bylo super. Současná životní situace pro něho není příznivá a budoucnost růžově rozhodně nevidí.

alcatel_velky_vyber_na_aukro

Nový | Použitý

Bojí se změn a odmítá akceptovat, že spousta věcí je už překonána. Za komunistů byl udavač a po revoluci se z něho stal Revizor v MHD. Volí samozřejmě komunisty a nesnáší Kalouska.

6. Aligator

Majitelé Aligátora povětšinou neumí ani telefon ovládat a proto je to musí naučit jejich vnuci.

aligator_velky_vyber_na_aukro

NovýPoužitý

Jejich zálibou je krmení holubů z lavičky v parku a nadávání na mládež, která dělá před barákem hluk, protože taková mládež za nich nebyla.

Uživatelé Aligatora mobil nikdy nechtěli, ale dostali ho od své rodiny a jsou nuceni ho používat. Neumí si na něm vypnout vyzvánění a když ho omylem vypnou, tak ho zase neumí zapnout.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (45 hlasů, průměr: 1,87 z celkem 5 hlasů)
Loading...