Soubor veletrhů FOR FAMILY zabaví všechny generace

Od 6. do 9. dubna 2017 se v areálu PVA EXPO PRAHA uskuteční oblíbený soubor veletrhů pro celou rodinu FOR FAMILY. Celkem pět veletrhů osloví všechny návštěvníky: děti a jejich maminky, milovníky zvířat, cestovatele, ale i aktivní seniory. Přijďte si odpočinout, načerpat inspiraci a nakoupit na veletrhy FOR KIDS, FOR PETS, FOR TRAVEL, AKTIV 55+ a EkoAuto.

Veletrh FOR KIDS bude patřit všem nastávajícím i stávajícím maminkám. Ty pořídí výbavičku pro miminko, ale i potřeby pro větší děti. Připravena bude nabídka kočárků a autosedaček. Na veletrhu své děti i obléknete - představeny budou jarní a letní kolekce dětského oblečení pro všechny děti – od miminek až po školáky. Jedna hala areálu se promění v nafukovací skákací městečko, které vznikne ve spolupráci s Duhovým parkem. Atrakce budou pro všechny děti zdarma. Připraveno bude i bezplatné psychologické poradenství a spousta dalšího.

For family1

Sedmý ročník veletrhu FOR PETS nabídne vše pro čtyřnohé, dvounohé i beznohé domácí mazlíčky. Návštěvníci veletrhu se seznámí s novinkami na trhu a zároveň se setkají s odborníky či zhlédnou ukázky práce se zvířaty. K vidění budou ukázky výcviku vodicích psů, záchrany zvířat v praxi, dog frisbee, ale i tanec se psem, první pomoc psům nebo povídání o chovu domácích prasátek. Po celé čtyři dny veletrhu bude probíhat Umisťovací výstava koček.

Na veletrhu FOR TRAVEL získají návštěvníci tipy na chystanou letní dovolenou. Připravena bude přehlídka firem z oblasti cestovního ruchu – od nabídky cestovních kanceláří aktivních i pobytových zájezdů, ubytovacích a stravovacích služeb nebo wellness až po sortiment sportovního vybavení a potřeb pro turistiku. Veletrh doplní výstava turistických známek. Záštitu nad veletrhem převzalo Hlavní město Praha.

Veletrh AKTIV 55+ je jedinou akcí svého druhu v České republice. Návštěvníci uvidí řadu vystavovatelů, jejichž společným cílem je seniorům zpříjemnit a usnadnit život. Zastoupeny tak budou nejen lázně a rehabilitační střediska, ale i firmy nabízející mobilní techniku nebo produkty pro volný čas a sportovní vyžití. Scházet nebudou ani praktické ukázky pomůcek pro seniory a odborný doprovodný program.

Za cenu jednoho vstupného budete moci zhlédnout celkem 5 veletrhů: FOR KIDS, FOR PETS, FOR TRAVEL, AKTIV 55+ a EkoAuto. Využijte slevu na vstupném ZDE

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...