Efektivní programy na hubnutí 2017

Jedno z nejčastějších předsevzetí je zhubnout. Jen málo lidí svého cíle ale dosáhne. Připravila jsem pro vás 3 tipy na skupinové lekce, které vám pomohou být mezi nimi. Skupina lidí snažící se o stejnou věc, vám pomůže vytrvat ve vaší cestě k cíli. Ti co jsou na tom lépe než vy, se pro vás stanou motivátorem, a ti, co jsou na tom hůř, jakousi útěchou.

Strong by Zumba

Strong by Zumba - nový program, který je sice ze společnosti Zumba, ale nemá s tancováním nic společného. Jde o intenzivní trénink s prvky intervalového cvičení na speciálně namixovanou muziku. Cvičí se jen s vlastní vahou a vrámci hodiny projdete čtyřmi kvadranty, kdy se zátěž postupně zvyšuje. Chorea obsahují squaty, výpady, plank, angličáky a mnoho dalších cviků. Pravidelným cvičením zhubnete, vytvarujete postavu a získáte lepší fyzičku.

zumba

pustit video

Body Pump

Body Pump - cvičení ze skupiny Less Mills není takovou novinku, ale je dobrým motivátorem především pro muže. Cvičí se totiž se zátěží v podobě činek. Posílí se velké svalové skupiny i ty menší jako jsou např. bicepsy a tricepsy. Vše je doprovázeno hudbou a zkušenými lektory. Choreografie se mění každé 3 měsíce, takže se nemusíte bát, že by jste byli mimo, když nestihnete první lekci.

Thajský box

Thajský box- někdo se chce se svými kily doslova poprat. Nebojte, není to tak, že by vás strčili na první lekci do ringu a nechali vás vlastnímu osudu. Základem je získat dobrou fyzičku, zlepšit výbušnou sílu ale také rozsahy díky protahování. Naučíte se techniku kopů a úderu, aby jste si neublížili a využili maximálně váš potenciál. Takový trénink boxu je dobrou terapií, když máte spoustu starostí nebo vás štve třeba šéf v práci.

Pro ty, kteří nemají rádi skupinové lekce, doporučuji osobního trenéra nebo kouče. Nemusíte vymýšlet plán cvičení, ale můžete se plně soustředit na cvičení a techniku.

Články, jak být fit, přináší  fitness a wellness klub Holmes Place

Holmes_Place_logo

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (1 hlasů, průměr: 3,00 z celkem 5 hlasů)
Loading...