Outfitter: Proč ujíždíme na ananasech, jednorožcích a mopsících

Není to určitě poprvé, co se setkáváte s trendem zarážejících vzorů. Buď patříte ke skupině KDO TO KDY VIDĚL NOSIT ANANASY NA TRIČKU nebo naopak k té TO JE TAK ROZTOMILÉ, TO MUSÍM MÍT. Tak či tak vás pravděpodobně trend těchto vzorů při prvním setkání zaskočil.

Už loňské léto si pro nás připravilo porci šílených vzorů, jimž dominovaly hlavně melouny. Melouny? Ano, melouny. Ovocné vzory se pak staly hitem letních měsíců a tak jste mohli potkávat trička s ananasy, pomeranči, citrony nebo dokonce i banány.

Nenápadně se pak začaly i mimo letní sezónu objevovat kousky s dalšími nápaditými motivy. Éra cupcakes následovaná jednorožci, po nichž přišly na řadu mořské panny, ta se jen tak nezapomíná. A když jste si mysleli, že už je po všem, přišla další letní sezóna a s ní opět zmiňované ananasy ale ještě k tomu navrch plameňáci. Ti se stali trendem snad v každé oblasti. Zkrátka a dobře, kdo neměl plameňáka, byl automaticky out.

shutterstock_405275362
Mnozí mohou tyto trendy považovat za infantilní a očekávali by je v kolekci 12-15 let, ale omyl. Blogerky (a nejen ony) nám dokázaly, že takový top s motivem donutů se dá skvěle skloubit s office outfitem a hranice mezi ležérní a business módou byla opět posunuta.

hipster_ponozky_na_aukrovánoční ponožky

Jaké ulítlé vzory ale pořídíte tuto sezónu? V období vánoc je to jednoduché. Svetry s vánočními stromečky, Santou, perníčky nebo dokonce ledními medvědy seženete po celém internetu i v kamenných obchodech. Mimo vánoční tématiku pak neuděláte chybu s mopsíky, pudly, ptáčky, mašličkami a trendem jsou stále jednorožci nebo dokonce postavy s Disneyho filmů.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...