Oblíbení prodejci jsou zpět!

Na Aukru je zpět oblíbená funkce, která vám ušetří spoustu času. Stačí, když srdíčkem označíte prodejce, který vás zajímá, a my vám budeme posílat jeho novinky rovnou na email. A chystáme i další vylepšení! 

Pro kupující

Jak to funguje?

Po přidání prodejce mezi oblíbené si jednoduše zobrazíte jeho nové nabídky v Aukro účtu v záložce Moje nákupy - Oblíbené - Prodejci a zároveň vám budeme posílat email se stejným obsahem.

3 možnosti, jak si prodejce přidat k oblíbeným

1.  v detailu nabídky kliknete na funkci Do oblíbených prodejců. Tímto krokem se vám u prodejce objeví červené srdce a zároveň se vedle ikon nákupního košíku a Sledovaných nabídek zobrazí nová ikona pro Oblíbené prodejce s číslem značícím počet přidaných prodejců.
2. z karty uživatele, kde kliknete na odkaz Do oblíbených prodejců.
3. kliknutím na odkaz, který si mohou vytvořit přímo prodejci a přidat si jej do popisu nabídky či do záložky Informace od prodejce.

Co chystáme?

V další verzi naší mobilní aplikace budete moci s oblíbenými prodejci pracovat i v apce, kterou si zdarma můžete stáhnout tady. A následovat budou i další varianty "oblíbených" - třeba oblíbené vyhledávání nebo oblíbené kategorie.

Pro prodejce

Pokud chcete vaše zákazníky motivovat, aby si vás přidali mezi své oblíbené prodejce, vygenerujte si odkaz, který můžete uložit třeba do popisu nabídky. Jak na to? Běžte do záložky Moje nákupy - Oblíbené - Prodejci. Zde kliknete na Link pro přidání mezi oblíbené. Zobrazí se vám odkaz a stisknutím kláves Ctrl+C si jej uložíte a poté vložíte kam budete potřebovat.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (1 hlasů, průměr: 5,00 z celkem 5 hlasů)
Loading...