Mobilní aplikace, které vám zpříjemní dovolenou

Ještě před pár lety stačilo před odjezdem na dovolenou sbalit kufr, zamknout a schovat klíč pod rohožku. Teď k tomu přibyla ještě jedna „povinnost“: dostat do mobilu ty správné prázdninové aplikace. Inspirujte se, co si na dovolenou ládují do telefonu zaměstnanci Aukra. 

 

Aukro_nejen_pro_sberateleJakub Kupčík, s láskou pečuje o naše počítače a používá WP

Letos vyrážíme na dovolenou autem a doby, kdy jsme jezdili s papírovou mapou, jsou pryč. Bez mobilní navigace Nokia Here si už to dnes nedokážu představit:). MeteoRadar se hodí, když s sebou stejně jako já nenosíte deštník a hodí se alespoň trochu dopředu vědět, že se něco žene.V létě také rád jezdím na kole a používám SportTracker, se kterým si můžu projetou trasu prohlédnout. Nesmí chybět ani Aukro aplikace. Sice bych se neoznačil přímo za sběratele, ale zajímám se o staré bankovky a pohlednice. A najde se tam i nějaká ta hra. Momentálně se odreagovávám s autíčky v aplikaci Asphalt 8: Airborne nebo hraji šachy.

 

Dotyk_pro_naruzive_ctenareLenka Molková, stará se o nabídky a prodejce v kategoriích Mobily, Počítače a hry a Elektro a používá android

U mě v mobilu nesmí chybět aplikace týdeníku Dotyk. Doporučuji všem, kdo si na dovolené rádi čtou časopisy, ale pohrdají bulvárem. Na dovolené jsem přečetla posledních šest čísel, na která jsem před tím neměla čas. Kromě kvalitního obsahu mě zaujalo i velmi sofistikované ovládání aplikace. A ještě používám nejen pro fotky z dovolené Instagram a také anglicko-český slovník DIC, který funguje i offline.

 


Pro_hudebni_fajnsmekryMichal Karger, pomáhá, aby Aukro bylo lepším místem pro nákup i prodej a používá iOS

Bez hudby si neumím představit ani dovolenou, takže určitě Spotify, kde vždycky najdu něco, co se mi trefí do vkusu. Další je oddychová a návyková karetní hra Hearthstone od Blizzardu, víc asi není třeba komentovat;). A pro každodenní porci zábavy volím osvědčenou 9gag.

 

 

Trends_budete_napredAlice Krásná, dělá vše pro to, aby Aukro bylo vidět a stalo se pro vás volbou č. 1 a používá iOS

Mou vášní je Google Trends App, která sleduje aktuální trendy na základě nejhledanějších slov v jednotlivých zemích podle toho, co právě lidé vyhledávají přes Google, Youtube nebo Twitter. Díky tomu vidím, co právě nejvíc letí v Česku nebo třeba v Čile. Líbí se mi, že u youtube trendů vidím i nejčastěji zhlédnutá videa, takže mi neuniknou ani nejnovější trendy a vycházející hvězdy youtuberingu.

 

 

TripAdvisor_pro_cestovateleAleš Langr, pomáhá kupujícím a prodejcům, když si na Aukru neví s něčím rady a používá android 

Moc fajn je aplikace Tripadvisor s tipy na zajímavé pobyty, místa a hotely. Klasika jsou mapy.cz. Je to fajn pomocník na cesty a líbí se mi, že si můžu nastavit navigaci pro auto, kolo nebo pěší túru. Nedávno jsem začal používat taky TrackID, která dokáže rozpoznat písničku z rádia. K běhání nebo na kolo používám Endomondo.

 

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...