Velký průvodce dárky pro filmové fanoušky

Dárek pro filmového fandu? Zapomeňte na DVD, počítačové hry nebo knížky inspirované stříbrným plátnem. Důkladně jsme pro vás zmapovali ty největší seriálové a filmové trháky a přinášíme přehled těch nejoriginálnějších dárků. 

Hvězdné války

star_wars_na_Aukru

Sákryš, a teď kterou?...

 

Mimoni

mimoni_na_aukru
Armáda roztomilých žluťásků vzala Aukro doslova útokem. Výběr je proto opravdu pestrý: od gumáků, přes sprchové gely a šampóny. A mimoňovské ponožky vypadají jako první ponožky, za které budete pod stromečkem pochváleni!

 

Pán prstenů

pan_prstenu_na_aukru
Kdyby tak Glum tušil, že legendární Prsten MOCI máme naskladněný v dostatečném počtu i velikostech. Možná by všechno bylo jinak...

 

Hobbit

hobitt_na_aukru
Skoro to vypadá, že Bilbo Pytlík vyprodává na Aukru celý svůj pelouch, aby se mohl vydat na nějakou dalekou cestu...

 

Harry Potter

harry_potter_na_aukru
S touto maskou na obličej budou všichni svorně tvrdit, že už vás někde viděli. Nebyli jsme spolu na dovolené? Nechodíte s mým synem do školy? Jste slavný zpěvák? Jako nápovědu můžete použít nebelvírskou šálu.

 

James Bond

james_bond_na_aukru
Každá správná bondgirl ocení na muži nějaký ten blýskavý šmuk. Co třeba hodinky? A taky máme manžetové knoflíčky!

 

Star Trek

star_trek_na_aukru
V povlečení Star Trek se vám budou zdát intergalaktické sny, ze kterého vás vytrhne jedině příkaz kapitána Pickarda: Vstávat a cvičit! Nebo to bylo v jiném seriálu?!?

 

Game of Thrones

hra_o_truny_na_aukru

Léto může trvat desetiletí a zima celý lidský život − naštěstí tyto legíny inspirované kultovním seriálem můžete nosit celý rok. O klíčence ani nemluvě.

 

Superhrdina

spiderman_batman_superman_na_aukruTo vypadá na vysloveně rodinný dárek! A pokud chcete nějaké ty superschopnosti přenést i na další členy vaší rozvětvené rodiny, kamarády, kolegy či sousedy, určitě si na Aukru vyberete!

 

Charlie Chaplin

charlieSamolepka v životní velikosti potěší osamělou babičku i hipsterského bráchu!

 

Pupl Fiction

pulp_fiction_na_aukru

Až na baru vytáhnete tuhle šrajtofli, začnou se dít věci!

 

Doctor Who

doctor_who_na_aukru

Chtěli byste někdy zažít TARDIS? I když legendární loď Pána času v Británii zdomácněla a slouží v běžné mluvě pro popsání něčeho, co se zvenčí zdá menší, než je uvnitř, stále jen to jen výplod scénáristů. Bohužel. Útěchou vám může být deštník nebo kuchyňská zástěra, která legendární TARDIS připomíná.

 

Simpsonovi

simpsons_na_aukru

Věděli jste, že Homer Simpson je historicky vůbec první metrosexuál? Miminálně on je o tom určitě přesvědčený. A vy ho můžete v jeho domácích trepkách následovat.

 

Jurský Park

jursky_park_na_aukru

Doba, kdy jste se v kině cpali popcornem a zálevali ho colou, zatímco na plátně běhali dinosauři je nenávratně pryč. Ale to neznamená, že si nemůžete sentimentálně zavzpomínat. Akorát místo na plátně, budou dinosauři běhat ve vaší posteli. Au!

 

Vážně jste v přehledu nenašli jste svůj oblíbený film či seriál? Nene..  Tak mrkněte ještě SEM!

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...