Nové Aukro už má otevřeno

Nové Aukro se představuje. Máme pár novinek, které vás potěší: nové Aukro například vrací prodejcům možnost udělit komentář kupujícímu. A pokud na novém Aukru naopak něco postrádáte, můžete být v klidu. Pravděpodobně už pracujeme na tom, abyste vaši oblíbenou funkci na Aukru brzy našli!

570_blog_01

Některé funkce na novém Aukru nenajdete. Už teď pracujeme na tom, abychom je na Aukro ve stejné nebo upravené podobě vrátili. Tady jsou:

  • Oblíbené položky jsme dočasně museli odstranit.
  • Černá listina. Tuto důležitou funkci pro prodejce chceme připravit v co nejkratší době.
  • Záložka Informace od prodejce. Dočasně si vaše identifikační údaje a další důležité informace doplňte do vašich nabídek. Pozornost by tomuto měli věnovat zejména prodejci s podnikatelskými účty, kterým to ukládá zákon.
  • Údaje o obchodním partnerovi. Časem se objeví i v Moje Aukro, zatím je najdete ve výherním emailu.
  • Zpráva pro kupující na novém Aukru zatím chybí
  • Odkazy Centrum sporů či Ochrana kupujících v Moje Aukro zatím chybí. Než je tam navrátíme, kontaktujte v případě potíží náš zákaznický servis. Rádi vám pomůžeme.
  • Aukro Widget. Určitě budeme přemýšlet, jak jej na Aukro opět dostat.
  • Červencová faktura vám dojde do emailu. Tu za srpen už byste začátkem měsíce září měli najít v Moje Aukro, jak jste zvyklí.

570_blog_02

1) Prodejci budou mít na novém Aukru opět možnost udělovat kupujícím komentář. O tuto možnost přišli pár měsíců před vypnutím starého Aukra. Hodně jste se na ni ptali, proto jsme ji do nové platformy zařadili hned od jejího spuštění.

2) Ceník na novém Aukru zůstává stejný. Přidali jsme pouze možnost vystavovat Kup teď nabídky na 30 dní za příplatek 0,20 Kč za položku. Tato novinka nahradí Aukroshopy, které na Aukru končí. Využít ji navíc mohou všichni prodejci.

3) Platby přes PayU jsou na novém Aukru opět funkční. Využívání platební brány je pro prodejce i kupující jako doposud zdarma. Přidali jsme platební tlačítko Unicredit. Naopak jsme pro malý zájem zrušili platbu složenkou. Nově mohou prodejci zaplatit poplatek za Aukro službu kartou bez ohledu na výši poplatku.

4) WebAPI klíč se nemění. Nový je odkaz, který je třeba zadat do administrace e-shopu. Najdete jej tady.

5) Nový Manažer prodeje je téměř hotový a co nejdříve jej představíme.

570_blog_03

1) Aktivaci plateb přes PayU provedete jedním kliknutím: v záložce Moje Aukro - Můj prodej – Platby přes PayU – Zůstatek a výběr prostředků klikněte na Aktivovat výběry. Pro rychlou aktivaci klikněte tady.

2) Nezapomeňte si doplnit zásadní informace o vás do vašich nabídek. Pokud jste podnikatel, určitě doplňte tyto údaje: identifikační údaje, reklamační podmínky případně platební informace.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (67 hlasů, průměr: 1,18 z celkem 5 hlasů)
Loading...