Můj nejdražší nákup

Někdo to zkrátka umí roztočit. Třeba kupující na Aukru, který neváhal za skybox v O2 aréně na koncert Madonny zaplatit víc jak půl milionu korun. A jakou největší sumu na Aukru utratili ti nejzasvěcenější - tedy zaměstnanci Aukra?

Pavlína Pohlová, krotitelka čísel, tabulek a grafů

Byla to láska na první pohled. Hodinky jsem zahlédla na hlavní straně Aukra, a protože běhání po krámech ve snaze urvat ten „nej“ doplněk vnímám jako ztrátu času, byly v mžiku moje za cenu 2 490 Kč. Není nad výběr z pohodlí domova a širokou online nabídku. A to se podle mě vyplatí.

Dámské hodinky | Pánské hodinky 

 

 

Monika Vychodilová, pravá ruka obchodního oddělení, která vždycky ví, co dělá ta levá

Už je to pár let, co jsem na Aukru vydražila svůj nejcennější kousek. Objektiv Canon EF 135mm f/2.8, se mi podařilo vyaukrovat za 6 190 korun a dodnes slouží na jedničku. Mezi objektivy můžete u nás najít mnohdy velmi zajímavé kousky za ještě zajímavější ceny. A díky nastavení hlídacího psa už žádný podobný skvost neunikne:).

Objektivy | Fotoaparáty

 

Lenka Molková, stará se o nabídky a prodejce v kategoriích Mobily, Počítače a hry a Elektro

Sháněla jsem nový lustr, a protože v kamenných prodejnách mi nic nepadlo do oka, zkusila jsem Aukro, kde jsem objevila tento originální kousek za 2 450 korun. Množství drobných kamínků tvoří zajímavý světelný efekt, a i když jde o stropní svítidlo s průměrem 40 cm, je velmi výrazné.

Lustry | Ostatní svítidla

 

 

Michaela Balarinová, s láskou pečuje o Aukroblog

Poté, co můj starý iPhone začal stávkovat, jsem pochopila, že je na čase ulovit si nový. Po přelouskání recenzí a konzultaci s mou peněženkou jsem se rozhodla pro starší a levnější model iPhone 5s. I tak šlo o nákup v řádu tisíců, takže jsem zvolila Aukro, o kterém vím, že má šikovný Program ochrany kupujících a garantuje vrácení peněz v případě nespokojenosti. Velmi rychle se mi podařilo sehnat zánovní telefon za v té době únosných 13 tisíc korun. Je to už půl roku a jsme nerozlučná dvojka.

iPhone | Všechny mobily

 

Alice Krásná, dělá vše pro to, aby Aukro bylo vidět a stalo se pro vás volbou č. 1 

Má nejdražší položka je art deco skleněná váza od Inwalda (český sklář a designér se světovým renomé, pozn. redakce) s motivem lesa z roku 1930. Naštěstí je dost velká a těžká, takže když se do ní dá dost vody a pěkné kytky, nemá můj kocour šanci ji převrhnout. Dávám přednost nadčasovému designu, který není běžně dostupný. Proto jsem raději investovala 1 900 korun do nádherného starožitného kousku, než abych si koupila obyčejnou sériovou vázu z obchodu.

Starožitné vázy | Porcelán Inwald

 

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...