Mode De Boulangerie: Příběh z mramoru

Blog Mode De Boulangerie je mekkou milovníků čistého skandinávského designu, krásných věcí a jejich příběhů. Jeden začal i na Aukru, a i když to tak původně nevypadalo, nakonec měl happy end. 😉 

Sbírám příběhy a sbírám věci, které je mají. Má fantazie nezná mezí, a proto i když původní majitele mých úlovků neznám, historku jim vymyslím. Staré věci mají kouzlo a myslím, že v kombinaci s čímkoliv, co už doma máte, se dokáží postarat o osobitou atmosféru a interiér se díky nim stane originálním.

DSC_0208

Nadšeně hledám věci z druhé ruky, které mě něčím osloví. V bazarech, starožitnostech, na bleších trzích i internetových aukcích.

To je také případ těchto mramorových svícnů. Je to už víc než dva roky zpátky, kdy se na interiéry na zahraničních blozích prohnala „mramorová vlna“ a ten se tak znovu stal žádaným materiálem hlavně co se dekorací a bytových doplňků týká. Osobně si myslím, že mramor je naprosto nadčasový a proto jsem šťastná, že se mi podařil báječný úlovek v podobě těchto tří mramorových svícnů. První aukci jsem nestihla přihodit. Štěstí však stálo při mně a ony se do aukce brzy vrátily. Osud! Už jsem nezaváhala.

aukroblog
Co myslíte, čí byly? 🙂

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...