MODE DE BOULANGERIE: Můj aukční wishlist

Máte svůj aukční wishlist? Seznam přání, která si na Aukru při troše štěstí můžete splnit? O ten svůj se s námi podělila blogerka Olív alias Mode De Boulangerie

Sbírat věci s příběhem má bezpochyby své kouzlo. Nese to s sebou však také jistá negativa a tím je kupříkladu čas. Skvělou náhradou, namísto obíhání bazarů a bleších trhů, jsou tak online aukce.

Představují sice určité riziko v případě, že je zájemců víc a Vám tak hrozí, že nevyhrajete, zároveň však má něco do sebe to vzrušení a očekávání, zda vytoužený předmět nakonec přeci jen bude Váš.

Je dobré být vždy připraven, protože kdo je připraven, není překvapen, a mně se to už několikrát opravdu vyplatilo. První, čím vždy začnu je, že si vytvořím wishlist. Tady je ten můj, aktuální:

starozitnosti_na_aukru

Lampy v bruselském stylu | Kinosedačky | Židle TON | Sošky | Květinový stolek 

1. Lampa „Jeptiška“ navržena v 60. letech Josefem Hůrkou je absolutní top pro někoho, kdo miluje lampy a světla tak moc, jako já a věřím, že jednou budeme sdílet společnou domácnost.

2. Na křesla z kina musíte mít opravdu štěstí. Má podmínka je, aby nebyla čalouněná, byla
zachovalá a za rozumnou cenu. Prozatím pro ně nemám místo, můžu si tedy dopřát čas až
nastane správný okamžik.

3. Dřevěná židle, říkám jí „vajíčko“, od Tonu je další z věcí, na kterou čekám už dlouho, ale platí pro ni stejná podmínka jako pro kinosedadla, protože i tento model býval s čalouněným sedákem. Nemám štěstí a většinou mi uteče před nosem.

4. Keramická soška baletky je pro spoustu lidí kýč, ale pro mě je skutečně vysněná. Navíc, já se řídím heslem, že žádné správné bydlení se alespoň bez jednoho kýče neobejde.

5. Květinový stolek by byl už jen sladkou třešní na dortu. Originální, nepřehlédnutelný a přesto nenápadný solitér. Kus nábytku, který si dle mého zaslouží víc pozornosti, než které se mu dostává.

Tak tedy: „Lovu zdar!“

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...