Rozhovor s MamaLifestyle: Jaké vybavení zahrady koupila na Aukru?

Maminka dvou malých dětí a známá česká youtouberka Tereza Marková alias MamaLifestyle si pořídila vysněný dům se zahradou. Jak si poradila s malým prostorem, aby si na své přišli děti i dospělí? A co si oblíbila na Aukru? Sledujte na videu a čtěte v rozhovoru. 

Mamalifestyle_zahrada

 <  Předchozí díl   |

Byla pro tebe zahrada důležitým kritériem při výběru nového bydlení? A proč?

Ano, původně jsme chtěli větší terasu nebo byt s předzahrádkou ve městě, nicméně protože máme dvě malé děti se spoustou energie, vyhrála varianta domku s vlastní zahradou. Náš hlavní požadavek byla jednoduchá údržba a rozumná plocha, nicméně dostatečně prostorná pro hračky a doplňky pro děti. Protože štastné, rozuměj zabavené děti rovná se štastní rodiče!

Bez jakého vybavení si nedokážeš zahradu představit? Co na ní nesmí podle MamaLifestyle chybět?

Tím, že je hlavně podřízena dětem, tak rozhodně box s pískem pro mladší dcerku, pro staršího syna domeček na hraní, pro oba bazének. Pro dospělé je důležité hlavně příjemné posezení. Původně jsem měla vysněnou i houpací lavici, případně houpací síť nebo trampolínu pro děti, ale to už prostorově není příliš reálné. Chceme, aby přeci jen byl kousek trávy vidět 🙂

Můžeme se v budoucnu těšit na video o tom, jak zahradničíš? 🙂 Nebo je pro pro tebe zahrada spíš místem aktivního odpočinku?

Rozhodně ano, a to brzy. Natáčela jsem proměnu předzahrádky před domem profesionálním zahradníkem, přeci jen jsem neměla odvahu se do všeho pouštět sama. Anebo jinak - odvaha by byla, ale času málo a zkušeností ještě méně. Diváci se tedy mohou brzo těšit. Sama jsem se divila, kolik kroků je k pěknému záhonu potřeba. Do budoucna budu také řešit úpravu zadní zahrádky a zastřešení terasy, to už jsou ale finančně i časově náročnější projekty.

Plánuješ na zahradě i grilovat? Máš nějakou specialitu, kterou připravuješ nejraději?

Rádi bychom, ještě jsme to nikdy nezkoušeli, jsme s mužem v tomto "oboru" nováčky. Já se těším hlavně na spoustu grilované zeleniny ochucené čerstvými bylinkami, snad už ze zahrádky. Manžel má zase slabost pro vyzrálé hovězí, tak se budu muset o nějaký dobrý steak pokusit. Oba dva máme rádi i mořské plody, takže takové krevety se můžou rovnou těšit na gril. Diváci vše můžou sledovat v pravidelných vlozích z našeho běžného života přímo na Youtube.

Vybavení zahrady si Tereza pořídila na Aukru. Tady je její výběr:

piskoviste_se_striskou_velky_vyber_na_aukro

Pískoviště

zahradni_domecek_pro_deti_velky_vyber_na_aukro

Zahradní domek pro děti

gril_velky_vyber_na_aukro

Gril s udírnou

Zahradni_nabytek_velky_vyber_na_aukro

Set zahradního nábytku

bazen_se_striskou_velky_vyber_na_aukro

Nafukovací bazén se stříškou

 

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...