Kam pro radu se stavbou pasivního domu? Do PVA EXPO PRAHA!

Tento měsíc se v areálu PVA EXPO PRAHA uskuteční již 4. ročník veletrhu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV. Nově bude mít ve stejném termínu premiéru veletrh CESTY DŘEVA, který reaguje na rostoucí zájem o materiál dřevo. Pokud i vy přemýšlíte nad novým bydlením a nevíte, zda zvolit dům nízkoenergetický, pasivní nebo dřevostavbu, pak byste neměli od 21. do 23. ledna 2016 chybět v PVA EXPO PRAHA.

Jak se žije v pasivních domech?

To bude hlavním tématem veletrhu FOR PASIV
Zajímá vás, jaké jsou výhody nízkoenergetického či pasivního bydlení, kolik peněz můžete v dlouhodobém časovém horizontu ušetřit nebo na co si dát pozor při výběru stavební firmy a samotné stavbě takového bydlení? Na všechny tyto otázky najdete na veletrhu FOR PASIV odpovědi. Kromě prezentace desítek vystavovatelů bude připraven i zajímavý doprovodný program, díky kterému se dozvíte, jak se žije v pasivních domech. Centrum pasivního domu chystá Poradenské centrum, ve kterém vám odborníci pomohou s plánováním a návrhem stavby. O své zkušenosti se prostřednictvím videorozhovorů podělí i majitelé takových domů.

Foto_PR_3
CESTY DŘEVA – z lesa až po finální produkty

Obliba staveb ze dřeva rok od roku roste, a to nejen z důvodu rychlosti výstavby, ale i pro energetické úspory, které majitelům novostaveb přináší. Nový veletrh přinese komplexní pohled na dřevo jako materiál. Veletrh bude rozdělen do čtyř samostatných bloků: lesní hospodářství; zpracování dřeva; dřevěné stavby, konstrukce a výrobky; vedlejší produkty zpracování dřeva. Cílem veletrhu je srozumitelně a názorně seznámit širokou veřejnost s proměnou dřeva nejen jako stavebního materiálu, ale i materiálu s pestrou škálou užití. Největší část bude zaměřena na dřevěné stavby. Chybět však nebude ani prezentace firem, které vyrábí produkty ze dřeva – zahradní domky, dřevěné hračky či dětská hřiště.

První ročník veletrhu CESTY DŘEVA proběhne souběžně s veletrhem nízkoenergetických, pasivních a nulových domů FOR PASIV a veletrhy STŘECHY PRAHA, SOLAR PRAHA a ŘEMESLO PRAHA, a to od 21. do 23. ledna 2016 v areálu PVA EXPO PRAHA.

Více najdete na www.forpasiv.cz nebo www.cestydreva.cz.

Zlevněnou vstupenku na veletrh si můžete stáhnout zde: www.forpasiv.cz/sleva a www.cestydreva.cz/sleva

ABF - For Pasiv 2015

ABF - For Pasiv 2015

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...