Week Journal: Jako chytrá horákyně

Babí léto není pro všechny. Musíte být chytrá horákyně, která ví, co na sebe,  aby přežila chladná rána a rozhicovaná poledne. Jedné takové jsme se zeptali, jaké jsou její osvědčené tipy na stylové babí léto. Odpovídá fashion bloggerka Kristýna z Week Journal. 

Ráno teploty v posledních dnech klesají i k deseti stupňům a odpoledne se vyšplhají na pětadvacet. Z toho by se jeden zbláznil. A obzvlášť těžké je to pro ty z nás, kteří vyrazí do práce brzy ráno, přes den mají pár schůzek venku (pěkně v tom poledním vedru) a večer se vracejí domů a už je zase chladno. Jak to řeším já? Úplně jednoduše a doporučuji to i vám.

5

Dream team: Batoh & Svetr

Nejpraktičtějším objevem, který jsem začlenila do svého šatníku jsou batohy. Nebolí vás záda, dáte si do něj svačinu i oběd, mnohdy i notebook a co je nejdůležitější - v poledních vedrech váš batoh hravě schová svetr, který odhodíte, potažmo i šátek na krk. Ano, tak jednoduše to zní a ono tak jednoduché i je. Přesně tohle řešení se nejvíce osvědčilo mně. Dokonce mám na to vyhrazenou sérii svých nejoblíbenějších svetrů.

A proč jsou nejoblíbenější? Protože jsou vrcholem praktičnosti. A proto mám jeden kus hned ve čtyřech verzích. Není třeba se bát koupě kvalitního kousku v několika barevných variantách. Věřte mi, že se správnou kombinací na vás bude každá barva vypadat úplně jinak a okolí si ani neuvědomí, že stále nosíte stejný kus oděvu, jen v jiné barvě. Vsaďte na to, čemu věříte.

8a

svetry | batohy

Moje nejoblíbenější svetry do chladných rán nemají zapínání, to znamená, že se do nich člověk může zachumlat jako do županu (obzvlášť praktický je takový svetr v letním kině!). Když je vám moc teplo tak jím hezky profukuje a vejde se do každého batohu. V zimě není nic jednoduššího než zapínání nahradit páskem v pase a pokud si vyberete i kvalitní kousky s podílem vlny, zahřejí vás po celý rok.

1

3

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...