Jak stylově přežít letní vedra

4 jednoduché tipy, jak přežít tropy a zároveň si zachovat styl. O praktický návod se s námi podělila módní bloggerka Kristýna z Week Journal. 

Každý vysoké teploty snáší jinak, letní vedra však všichni prožíváme jen stěží, ale i to přežívání se dá zpříjemnit a co víc, móda u toho rozhodně nemusí být odstavená na druhou kolej.

1. Jako v bavlnce

Abyste i letní vedra zvládli s grácií, stačí k tomu pár jednoduchých pravidel. Schovejte hluboko do skříně všechny kousky z polyesteru, v létě pro ně využití nenajdete. Polyester je v létě neprodyšný a v zimě naopak chladí. Klidně si zkuste jeden horký letní den v polyesterových šatech, druhý den je s radostí vyměníte za přírodní materiály. Po čem naopak sáhněte jsou viskóza, bavlna, len, hedvábí. Zkoumejte složení produktů v obchodech.

8

Šaty z přírodních materiálů | Stylové batohy | Sandálky

2. Vsaď na doplňky

Malý tip: většina základních kolekcí v běžných oděvních řetězcích mají velký podíl bavlny nebo jsou jen z přírodních materiálů. Možná je budete muset žehlit po každém nošení, ale to je zkrátka daň za to, že vaše pokožka může v létě dýchat. Právě se základními kousky můžete vytvořit skvělý outfit. V létě toho na sobě stejně moc nesneseme, tak sáhněte po výrazných špercích nebo třeba klobouku.

bavlna_len_hedvabi_aby_v_lete_nebylo_vedro_nakupujte_na_aukro

Sluneční brýle | Bižuterie | Retro šperky

3. Ramena ven

Absolutním hitem pro letošní léto je trend odhalených ramen a to na jakýkoliv způsob. V šatech s ramínky, v topu bez ramínek, s jedním spadlým ramenem.

odhalena_ramena_jsou_hit_vybirejte_na_aukro odhalena_ramena_proti_vedrum_na_aukro

Šaty, topy a spodní prádlo bez ramínek

4. Ukaž proužek

Pruhy naopak nevyjdou z módy snad nikdy. Vděčný letní motiv, který navozuje pocit letní pohody a klidné mořské hladiny. Zkuste jednou horizontální pruhy vyměnit za vertikální. I drobná změna stereotypu vede k oživení outfitu, navíc vertikální pruhy opticky zeštíhlují.

prirodni_materialy_na_aukro

Pruhovaná móda

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...