6 tipů na dárky pro sportovce

Vybrat ten správný dárek pro sportovně založeného muže nebo ženu může být občas oříšek. Pomůžu vám jej rozlousknout tak, abyste pod stromečkem zažívali pocit opravdového vítězství z toho, že jste se jim strefili do vkusu;)

1. Sport tester

Vybírejte takový, který odpovídá vašim potřebám. To znamená: pokud běháte venku, tak vybírejte hodinky vodotěsné, aby vás nepřekvapil déšť. Sporttester, který slouží pouze jako krokoměr, jsou vhodné pro nesportující nebo starší populaci. Může pro ně být motivací a kontrolou v pohybu. Pro aktivního sportovce jsou ale k ničemu. Takový člověk vyžaduje funkce jako je měření vzdálenosti, průměrné rychlosti a nadmořské výšky či tepová frekvence. Dobré je, když komunikují s počítačovým programem a chytrým telefonem, který vám ukáže zdolanou trasu a graf zátěže během tréninku. Větší přesnost při měření tepu zajistí hodinky s hrudním pásem.

2. Foam roller

Skvělá pomůcka, která je lehká na přenos a zvládnete s ní procvičit břicho, střed těla i promasírovat svaly. Hodně se poslední dobou do povědomí veřejnosti dostává problematika fascií, hodně jednoduše řečeno „obalů svalů“ a na jejich uvolnění je foam roller jako dělaný. Pokud váš obdarovaný tuto pomůcku nezná, tak mu k ni kupte i knihu s popisky cviků.

fitness_naramek_sport_tester_foam_roller

sporttesterhrudní pás | fitness náramek | foam roller

3. Poukázka do sportu nebo permice do fitka

Poukázka do obchodu se sportovním oblečením a vybavením je vhodná pokud si nejste jisti, co by se vašemu blízkému líbilo. Zjistěte si jeho oblíbené značky nebo obchody. Permice do fitka může být motivací i pro ty, kteří se ke cvičení nemohou odhodlat nebo řeší finanční stránku. V dobrém fitku, jako je třeba naše Holmes Place, se nováčkovi na začátku věnují, aby nebyl úplně ztracen a věděl, kam svou aktivitu směřovat a jak stroje vůbec použít.

4. Aktivní víkend v tuzemsku

Existuje mnoho cestovních kanceláří, které se zaměřují na víkendové pobyty v tuzemsku, kde si mohou klienti užívat lekce všeho druhu společně s odpočinkem ve wellness. Já dělám takové víkendy každé jaro a podzim a vždy je to moc příjemná akce. Člověk je s partou stejně namotivovaných lidí a ty hotelové snídaně prostě miluji;)

mixery_velky_vyber_na_aukro

Nejprodávanější na Aukru Clatronic UM 3284  |  střední třída  | od 3 000,- a dražší

5. Smoothie maker

Jak takový výrobek vybírat? Koukejte na výkon, alespoň 300W. S kostkami ledu by totiž takový 180W mohl mít problém. Dále koukejte na příslušenství. V některých baleních je více lahví různých velikostí, takže můžete udělat velikost drinku, která se vám zrovna hodí. K tomu kniha s recepty pro inspiraci a pěkný dárek je na světě.

6. Zážitek

Já jsem třeba loni kupovala svému příteli zážitek výcviku zásahové jednotky. Na vlastní kůži si vyzkoušel, jaké to je zasahovat v oblasti obývané teroristy, jak vojáci v těchto jednotkách pracují a poznal úskalí, která na ně čekají. Jak se nosí zbraň a jak se s ní zachází. Po takové zkušenosti, pak na vojáky a armádu koukáte trochu jinak. Ze zážitku byl opravdu nadšený, jelikož nešlo o žádné amatéry, ale skutečné bývalé vojáky, kteří vědí, o čem mluví. Navíc každý muž má v sobě malého kluka, který by se chtěl alespoň na chvíli proměnit v akčního hrdinu.

Články, jak být fit, přináší  fitness a wellness klub Holmes Place

Holmes_Place_logo

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (1 hlasů, průměr: 5,00 z celkem 5 hlasů)
Loading...