Pozvánka na veletrhy For Interior a FOR GASTRO & HOTEL

VELETRH FOR INTERIOR PŘEDSTAVÍ KVALITNÍ A ORIGINÁLNÍ NÁBYTEK A BYTOVÉ DOPLŇKY

Největší podzimní veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR se uskuteční od 29. září do 2. října 2016 v areálu PVA EXPO PRAHA. Téměř tři sta firem představí své aktuální kolekce a novinky. Přítomní profesionálové potom poradí se správným výběrem produktů. Ty budou k dostání za příznivé veletržní ceny. Doprovodný program se zaměří na design nebo FENG SHUI. Připravena je také unikátní návštěvnická soutěž o luxusní postel německé značky BEDEUR v hodnotě čtvrt milionu.

Téměř tři sta firem bude prezentovat aktuální kolekce a novinky
Ve čtyřech výstavních halách se představí téměř tři sta tuzemských a zahraničních firem, mimo jiné z Velké Británie, Itálie, Rakouska nebo Německa. Mezi českými vystavovateli se objeví společnosti jako BELTERRA, BÖHM, JELÍNEK, DOMESTAV, JECH CZ, KAPLAN NÁBYTEK, LUSITO, PF NÁBYTEK, PURTEX, POSTELIA, ROTT a mnoho dalších. Vzhledem k vysoké účasti nejvýznamnějších firem v oboru si zde vytvoříte obraz o aktuální situaci na trhu a souběžně se seznámíte s novinkami a limitovanými kolekcemi produktů. Na veletrhu si potom pořídíte kvalitní a originální nábytek v rozmanitých stylech, materiálech a barvách, a to za příznivé veletržní ceny. K dispozici vám zde budou také designéři a architekti, kteří bezplatně poradí se zařízením interiéru nebo se správným výběrem produktu. Kromě atraktivních expozic je připraven také zajímavý doprovodný program. Přednáška o FENG SHUI například poradí, jak využít tradiční čínské učení pro dům a interiér. Bytovou tematiku dále doplní konference MISTŘI ŘEMESEL nebo KOLIK STOJÍ DESIGNÉR. Tradičně se uskuteční tisková konference ASOCIACE ČESKÝCH NÁBYTKÁŘŮ, na které se představí aktuální čísla v oboru. Těšit se můžete také na unikátní soutěž o luxusní postel německé značky BEDEUR v hodnotě 300 000 korun. Každý návštěvník navíc získá k zakoupené vstupence dárek.

Souběžně s veletrhem FOR INTERIOR proběhne v areálu PVA EXPO PRAHA i mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL.

pr_interior_1
Informace pro návštěvníky
Veletrh FOR INTERIOR je všem návštěvníkům otevřen v termínu od 29. září do 2. října 2016 v areálu PVA EXPO PRAHA od 10.00 do 18.00, v neděli se potom návštěvní doba zkracuje do 17.00. Při příjezdu osobním automobilem lze využít placené veletržní parkoviště, které poskytuje až 2500 míst v bezprostřední blízkosti areálu. K výstavišti se lze dostat pohodlně také pomocí MHD, a to konkrétně linkou metra C, která staví ve stanici Letňany, nebo autobusové dopravy, která staví ve stanici Výstaviště Letňany. Základní cena vstupného na veletrh FOR INTERIOR činí 150 Kč, zlevněnou vstupenku ve výši 100 Kč získají zájemci po vyplnění stručného formuláře na webových stránkách www.forinterior.cz/sleva.

Více informací naleznete na www.forinterior.cz.
Zlevněnou vstupenku si pořídíte na www.forinterior.cz/sleva.

VELETRH FOR GASTRO & HOTEL
PŘEDSTAVÍ MODERNÍ VYBAVENÍ PRO HORECU I SVĚTOVOU GASTRONOMII

Provozujete restauraci nebo kavárnu? Zajímáte se o kvalitní gastronomii? Potom zavítejte od 29. září do 2. října 2016 do areálu PVA EXPO PRAHA na dosud největší mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL. Těšit se můžete na přední firmy v oboru, představení novinek v oblasti gastronomie, vybavení pro hotely a gastronomické provozovny, celonárodní soutěže nebo exkluzivní vystoupení michelinských kuchařů.

ABF - For Interior - For Decor - For Gastro 2015

ABF - For Interior - For Decor - For Gastro 2015

Několik set odborných firem představí novinky v gastronomii
Ve dvou výstavních halách se můžete těšit na nejvýznamnější výrobce a dodavatele potravin a nápojů, ale také na nejnovější technologie a vybavení pro hotely a gastronomické provozovny. Počtem vystavovatelů i rozlohou 14 000 metrů čtverečních je potom letošní ročník veletrhu FOR GASTRO & HOTEL tím největším, který se kdy v historii výstaviště PVA EXPO PRAHA konal. Hlavním přínosem veletrhu bude zapojení nových projektů a oborových subjektů z gastronomie, které přinesou zúčastněným firmám nové zákazníky a obchodní kontakty. Souběžně zde proběhnou také kontraktační dny velkoobchodu JIP východočeská, a.s.

ABF - For Interior - For Decor - For Gastro 2015

ABF - For Interior - For Decor - For Gastro 2015

Inspiraci přinesou celonárodní soutěže i vystoupení michelinských kuchařů
Atraktivní expozice tuzemských a zahraničních firem doplní bohatý doprovodný program. Tradiční akcí bude celonárodní soutěž CUKRÁŘ ROKU – BIDVEST CUP 2016 pod hlavičkou Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Neméně zajímavá bude soutěž PEKAŘ ROKU 2016 pořádaná Svazem pekařů a cukrářů ČR. Veletrh oživí prezentace michelinských kuchařů z Dánska, kteří zde představí skandinávskou kuchyni na nových technologiích. Po celou dobu veletrhu budou probíhat tematické konference, přednášky, semináře a workshopy, kulinářské show a degustace. Jedním z důležitých témat konferencí bude aktuální elektronická evidence tržeb, která proběhne za účasti zástupců Ministerstva financí ČR.

ABF - For Interior - For Decor - For Gastro 2015

ABF - For Interior - For Decor - For Gastro 2015

Veletrh podporuje řemesla v oboru gastronomie a tuzemskou produkci
Dva zajímavé projekty na tato témata představí za podpory veletrhu FOR GASTRO & HOTEL Asociace malých a středních podniků a živnostníků České republiky. Jedná se o projekt ROK ŘEMESEL 2016, který poukazuje na smysluplnost práce v oboru gastronomie, konkrétně na význam řemesel cukrář, pekař, kuchař nebo číšník. Dalším projektem je … A TEĎ ČESKY. Ten upozorňuje širokou veřejnost na důležitost výroby a konzumace kvalitních regionálních potravin.

Souběžně s veletrhem FOR GASTRO & HOTEL proběhne v areálu PVA EXPO PRAHA v termínu od 29. září do 2. října 2016 veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR.

Informace pro návštěvníky
Veletrh FOR GASTRO & HOTEL je všem návštěvníkům otevřen v termínu od 29. září do 2. října 2016 v areálu PVA EXPO PRAHA, a to kdykoliv od 10.00 do 18.00. V neděli potom budou návštěvní hodiny zkrácené pouze do 17.00. Při příjezdu osobním automobilem lze využít placené veletržní parkoviště, které poskytuje až 2500 míst v bezprostřední blízkosti areálu. K výstavišti se lze dostat pohodlně také pomocí MHD, a to konkrétně linkou metra C, která staví ve stanici Letňany, nebo autobusovou dopravu, která staví ve stanici Výstaviště Letňany. Základní cena vstupného na veletrh FOR GASTRO & HOTEL činí 150 Kč, zlevněnou vstupenku ve výši 100 Kč získají zájemci po vyplnění jednoduchého formuláře na oficiálních webových stránkách www.for-gastro.cz/sleva.

Podrobné informace získáte na www.for-gastro.cz.
Zlevněnou vstupenku si pořídíte na www.for-gastro.cz/sleva.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...