V balonku jako v bavlnce

Mobilní telefon je pro mnohé z nás něco jako vlastní dítě. Tedy s tou výhodou, že ho můžete kdykoliv vypnout, a s tím rozdílem, že dítě většinou neberete s sebou na párty ani na záchod. Snad.

A co si budeme povídat, náš mateřský instinkt je nejsilnější, pokud jde o jeho bezpečí. Představa prasklého displeje je pro mnohé spouštěčem zlých snů a nervózního třesu v rukou.

Existuje nepřeberné množství krytů a fólií, které slibují dokonalou ochranu. A existují také nafukovací balonky, které nejen že mobilu poskytnou bezpečí, ale také z něj skoro zadarmo udělají nepotopitelný plovák. Po tom jste vždycky toužili, že ano?

0

Vše, co budete potřebovat, je mobil a balonek (ideálně ten s logem Aukra). Balonek nafoukněte a přidržte prsty tak, aby neunikal.

2

Položte mobil na balonek, zatlačte a postupně nechte uniknout vzduch.

4

Hotovo! A pokud si chcete vytvořit slibovaný plovák, přifoukněte do svého gumového krytu trochu vzduchu a zavažte konec balonku.

3

A když nic jiného, je to príma zábava. Jen nezkoušejte točit s mobilem nad hlavou. Nemuselo by to dopadnout dobře. #vyzkoušenozavás

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...