5 must-have aplikací pro motoristy (kromě GPS a legendy Waze)

Poradí, kde co nejlevněji natankovat, jak najít kvalitní autoservis, kolik žere vaše auto, kde si dát bacha na radar, nebo jestli už je vaše hladina alkoholu "na nule". 

Radar
Na co všechno si dát na cestě pozor? Na radar, hlídky, překročení rychlosti a další nebezpečí. Prostřednictvím aplikace můžete i vy upozornit ostatní řidiče na nepříznivou situaci.

Aplikace pro Android

"Nej" tankování
Nejbližší, nejlevnější a nejoblíbenější čerpací stanice přímo ve vašem telefonu. Pumproid/iPumpuj navíc můžete propojit s Waze, filtrovat si stanice podle provozovatele nebo podle toho, které dostaly pokutu od ČOI (!). Takže, když jde do tuhého, nejbližší stanice se vám zobrazí na mapě trasy,  jednoduše si zobrazíte i aktuální ceny benzínu a autoři mysleli i na tak důležitou věc, jakou je otevírací doba stanic!

Aplikace pro Android | iOS

Alkohol kalkulačka
Není sice nejpřesnější, ale spolehlivou informaci vám dát. V interaktivní aplikaci si můžete ověřit, kdy vám váš zbytkový alkohol dovolí usednout za volant. Některé aplikace kromě hladiny alkoholu sledují i výdaje za alkohol – prostě takový alkoholový deníček, ze kterého vás zaručeně bude bolet hlava. 🙂 A kdyby to bylo hodně špatné, některé aplikace vám umožní stanovit si i limit alkoholu, který můžete za určité období vypít. Zajímá vás, jakou dostanete odměnu, když cíl splníte? Tak na tom budou muset vývojáři aplikace ještě zapracovat! 😉

Aplikace pro Android | iOS | WP

Správa vozidla
Kdy jste naposledy tankovali? Nezapomněli jste na návštěvu servisáka? Jak moc vám vaše leze do peněz? I když odpověď na poslední otázku je někdy lepší nevědět, má tenhle typ aplikací docela slušnou šanci stát se podrobným deníčkem vašeho vozu.

Aplikace pro Android | iOS | WP

Servisy aut
I když je tato aplikace ještě v plenkách, chválíme nápad. Vědět, kde je nejbližší autoservis, je v některých chvílích k nezaplacení!

Aplikace pro Android

Povinné ručení
Spočítejte si cenu nejlevnějšího povinného ručení šitou na míru přímo pro vás a váš vůz.

Aplikace pro Android

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...