5 designových špeků do 250 Kč

Jste marnotratní, když jde o stylové kousky do bytu? Nebuďte! Ukážeme vám, že i za málo peněz si můžete na Aukru pořídit spoustu designových šlágrů!

Originální polštáře 

Dopřejte starému gauči obměnu s novými polštáři. Elegantní a navíc vtipnou černobílou klasiku snesou prakticky všechny gauče světa. Dobře mu bude i na židli nebo na poličce. Zlatý polštář bude ozdobou každého interiéru, pokud v něm najdou místo i další zlaté doplňky. Mimochodem, zlatá je v designérských kruzích považována za barvu roku 2016!

velky_vyber_polstare_na_aukru_do_250_kc

Originální polštáře do 250 Kč | Všechny polštáře do 250 Kč 

Velké úložné boxy

Úložného prostoru není nikdy dost. Díky krásným úložným boxům se můžete přestat tajit s tím, že máte opravdu hodně vzpomínek zážitků nebo prostě věcí, které čekají až přijde jejich čas. Do té doby na vás počkají v krásných a praktických krabicích. Ty se budou skvěle vyjímat na skříni nebo klidně na zemi.

velky_vyber_ulozne_boxy_na_aukru_do_250_kc

Dekorativní úložné boxy do 250 Kč | Všechny úložné boxy do 250 Kč 

Retro cedule 

Retro je pořád v kurzu, takže jestli ještě doma nemáte plechovou ceduli, určitě si jednu pořiďte. Uvidíte, jak osvěžující to bude v záplavě všech samolepících dekorací, kterých je všude plno (psali jsme tady). Určitě se hodí do kuchyně, předsíně či na záchod. Nezapomeňte vybrat ten správný motiv. 😉

velky_vyber_cedule_na_aukru_do_250_kc

Plechové cedule s kolem a kávou do 250 Kč | Všechny plechové cedule do 250 Kč 

Výrazné hodiny 

V éře mobilních telefonů a chytrých hodinek se hodiny moc nenosí. Kdysi přitom bývaly dekorací No. 1 každého pokoje. Při výběru ale nedejte jen na první dojem, ale přemýšlejte, jak budou ladit se zbytkem interiéru barvou, tvarem i velikostí. Do kuchyně jsou určitě praktičtější s minutkovou ručičkou.

velky_vyber_hodin_na_aukru_do_250_kc

Expresivní hodiny do 250 Kč | Všechny hodiny do 250 Kč 

Látkové obaly na květináče

I takový detail, jako je obal na květináč, může v interiéru udělat divy. Plastové asi znáte, ale už jste viděli látkové? Květináč má zároveň praktická ucha pro přenos rostliny. Druhý závěsný je určený na balkónové zábradlí.

velky_vyber_kvetinace_na_aukru_do_250_kcLátkové obaly na květináče do 250 Kč | Všechny obaly na květináče do 250 Kč 

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...