Bedeur: každý národ má na postel jiné nároky

Kdyby měla Princezna na hrášku značku postele, rozhodně by to byla Bedeur. Tato značka je totiž synonymem luxusních postelí na míru. Na jejich výrobu jsme se ptali Veroniky Moníkové, obchodní ředitelky značky Bedeur. Než rozhovor dočtete, určitě si na postel Bedeur přihoďte v exkluzivní vánoční aukci od korunky!

Jak vznikla myšlenka vyrábět postele na míru?

Zakladatelé Bedeur mají dlouholeté zkušenosti s výrobou postelí. A právě sny o nalezení dokonalého spánku i vize o kvalitě poskytovaných služeb na trhu luxusních postelí jsou důvodem vzniku značky Bedeur. Je to ucelený koncept, kde se soustředí kvalita, luxus a to nejdůležitější – first class služby.

Veronika_Bedeur

Na otázky odpovídala Veronika Moníková, obchodní ředitelka Bedeur Praha

Kde se postele Bedeur vyrábí?

Bedeur je německá značka přírodních kontinentálních postelí vyráběných na Slovensku. Výroba téměř v srdci Evropy přináší pro naše zákazníky velkou výhodu ve velmi rychlé době dodání, což každý zákazník ocení.

Značka Bedeur vyrábí luxusní postele na míru pro zákazníky v Německu, Rakousku, Slovensku a Česku. Liší se nějak požadavky jednotlivých národností?

Určitě se liší. Každý národ má opravdu jiné nároky a dá se obecně říct, že i každá země má oblíbené potahové materiály, barvy, typy čel i samotný rozměr postele v porovnání s jinou. Co se například líbí v Německu se v České republice téměř neprodává.

10

Takový luxusní výrobek si můžete dopřát i vy. V sérii vánočních aukcí od korunky pro vás jednu máme. Takže rychle, ať nepromeškáte příhoz! Postele Bedeur na Aukru

I když vyrábíte „postele na míru“, existuje nějaké provedení, které zákazníci chtějí nejčastěji?

Samozřejmě. Zmínila bych nejčastější objednávaný rozměr, 180/190 x 200/210 cm, což je skutečně základ, který je nejprodávanější. Máme ale zákazníky, kteří si vybírají rozměr daleko větší, už kvůli dětem, které s nimi spí, nebo kvůli lepšímu komfortu spaní. Liší se samozřejmě výběr potahové látky, čelo je také na individuálním zvážení a vkusu. Postelové nohy se většinou vybírají podle typu a moření podlahy.

Setkali jste se u zákazníků s nějakým neobvyklým přáním při objednávce postele Bedeur?

Ano, setkali a setkáváme velmi často. Zákazníci si opravdu mohou vymyslet téměř cokoliv. Vyrábíme kontinentální, čili trojsložkové postele, kde jsou všechny tři části se stejnými rozměry. Například jeden z našich zákazníku požadoval, aby všechny tři části měli různé velikosti, což samozřejmě nebyl žádný problém vyrobit.

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd
Loading...